Uusimmat kommentit

Hyvältä näyttää sinun ruokasi. Minä laitoin kanssa tuoreesta grillimakkarasta,mutta tein kuin lihapullataikinan korppujauhoilla ja kananmunalla.
mallu51 25.4.2017
Täällä vipsonut lunta ja räntää ja vettä, lämpöä alle viisi, hrrrrh, toi 10 astetta olisi jo inhimillistä! Meillä on visiot kohdannut, itse tein myös aikanaan raakamakkarapastaa : https://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/652038/Meir%C3%A4n%20Makkarapasta/ Hyvin maistui ja taatusti teidänkin soppa...
Taskuvenus 25.4.2017
Kokeileva keittiö on taas vauhdissa ja koska se on kokeileva ei aina voi onnistua ;) Noh, kuvia tälläsen silti tänne koska kysehän on KOTIkokkaajista, Strömsöstä ei olla ei *muah* Makua en vielä ole testannut mutta epäilen että syömäkelpoa syntyi ;) Kuka kertoo mitä tein? :)
Taskuvenus 25.4.2017
Minä olin ajatellut viikolopulla grillata,mutta ei me siellä ulkona räntäsateessa viihdytty. Meillä vain kymmenen astetta. Tein grillimakkarasta sitten "lihapullia".Hyvältä maistui meille spagetin kanssa.Juuri sopivaa maanantai ruokaa.
mallu51 25.4.2017
Kyllä sen onnellisen kanan maistaa....Sukulaisilta siis saatiin kukko ja kana viime syksynä ja nyt vihdoin tuli käytettyä viimeinen kanakin viillokiksi. Ja mikä parasta iso rasia herkullista kanalientä jäi käytettäväksi 😛 Sitä sanoinkin ukolle (joka muuten hoki hokemasta päästyäänkin kuinka mahta...
Taskuvenus 25.4.2017

Keskustelut ja merkinnät

Kirjoita viesti
Seuraa

Superkokki

Kokeilunhaluisia reseptejä, jotka vaativat myös kokilta enemmän.