Uusimmat kommentit

Kiitokset terkuista täältä aurinkoisesta skånesta, kesää oli viime viikko ja tänään on aurinkoista mutta melkein myrskyä, taitaa olla enää vaan n. 12 astetta. Hyvää ja ihanaa Loman jatkoa, lisää kuvia toivotaan vaan !
Bettan 22.10.2018
Meidän katti luuli että leipäkori oli sen toinen sänky ! Porkkanan laitoin naruun kiinni ja vetelin sitä pitkin lasttioita, se oli "saaliina" paljon mielenkiintoisempaa purtavaa. Herkkähermoisille ei ole kissahuushollit ihan parhaita rentoutumispaikkoja, hahhaaa.
Bettan 22.10.2018
minua aina nuorena nauratti niin näissä etelänmaissa kun katselin valkoisia pohjolan turisteja , niillä oli paperitötterö nenän päällä aurinkolasien lisänä. Nyt ei naurata lainkaan, hahhaa. paloipas oma nokka niin järkikin muutti korvien väliin, hahhaa. Lierihattu tai paperinokka. Älä itke Mummo...
Bettan 22.10.2018
juuri nyt on lemppari-lukemista Prinsessornas Kokbok 1930 luvulta, kohta tulen siihen lukuun jossa säilötään syksyn marjat ja vihannekset lasipurkkeihin . Apua ehkä sinnekin ???
Bettan 22.10.2018
älkää nyt vaan lyökö ja potkiko vanhusta, en sitten ikinä osta luomusitruunoita ! Stopp niille. Tulen kotiin kalliitten sitruunoitten kera, laitan ne avaralle hedelmävadille ja vips ! kahden päivän kuluttua on niissä niin pirusti hometta että raivis tulee ! Tätä on tapahtunut joka siunaaman ikis...
Bettan 22.10.2018

Keskustelut ja merkinnät

Kirjoita viesti
Seuraa

Superkokki

Kokeilunhaluisia reseptejä, jotka vaativat myös kokilta enemmän.