Viimeisimmät reseptit

Suosikkireseptien kokoelmat

Katso käyttäjän kaikki kokoelmat

Uusimmat kommentit

Kalastus varsinkin nyt kesällä on mukava harrastus mökkeilyn ja golffin ohella. Kalastuksessa on myös hyötynäkökohta, lähiruokaa parhaimmillaan. Ville K:lla hieno perho. Itsellläni ei riitä kärsivällisyys perhojen sitomiseen, mutta onneksi niitä voi ostaa valmiina.
maitzo 30.7.2010
Niinkuin aiemmin mainitsin kesällä enemmän kalastellaan. Nyt kun tuo vetouistelu sai pauloihinsa, ei juuri muuta ennätä tekemäänkään. Syksymmällä olisi tarkoitus käydä Hossassa kalassa. Kun kotivedet on koluttu kesällä.
juhamatti 29.7.2010
Perhokalastusta ja perhonsidontaa aloin harrastamaan isän opastuksella, kun olin vielä ala-asteella koulussa. Aktiivisin kalastelu on jäänyt vähemmälle aivan viime vuosina mutta perhoja tulee edelleenkin sidottua erityisesti myyntiin. Tuossa alla on kuva neljä vuotta sitten sidotusta perhosta, j...
Ville K. 28.7.2010
[quote=Teya]Ja jokaiselle timantille löytyy aina kiiltävämpi ja aina löytyy joku joka huomaa siitä huomauttaa.. Eli näitä määrittelijöitä on vähän liikaakin. Aina survomassa kaikkia samaan muottiin..[/quote] se on totta nyky maailmassa että kaikkien pitäisi olla samanlaisia.. meidän perhe on ain...
printsess 2.7.2010
Ja jokaiselle timantille löytyy aina kiiltävämpi ja aina löytyy joku joka huomaa siitä huomauttaa.. Eli näitä määrittelijöitä on vähän liikaakin. Aina survomassa kaikkia samaan muottiin..
Teya 2.7.2010
Kirjoita viesti
Seuraa