Reseptikommentit

PKKU - Katkaravut suurtaa herkkua...
Peukkuja sataa kun Bettan kokkaa !
suositellaan !
19.01.2019 Bettan
Kiitetään peukusta ! Näinkin voi ihanaa ankanrintaa tehdä perheen iloksi !
19.01.2019 Bettan
Peukkuja on niin kiva saada kun on laittanut mitä ihanimpaa sunnuntairuokaa ..kiitos FutoMaki.
19.01.2019 Bettan
Hernekeiton luvattu päivä ! Juhlat alkaa nyt
17.01.2019 Bettan
Kiitos Taskuvenus ja hyvää ruokahalua ! Pytti on ainaoikein..
17.01.2019 Bettan
Kiitän maestroK, perunat ovat " vauhdikkaan potkivat " koska ankanrinta on mietoa herkkua ! Tasapainoa siis...
16.01.2019 Bettan
Tässä paras vihje kaikille "joulu-köyhille " tammikuun palkkaa odotettaessa, halpaa herkkua helposti...
16.01.2019 Bettan
No jopas, ei taida sitten olla kyllä samaa sarjaa, jotain unikkoa mä veikkaisin sen mitä muistan. On totta että nuo vanhemmat lautaset tuntuu ihan naurettavan pieniltä, mä sain lisälautasia vanhemmiltani myös, arabian tavallisia valkoisia lautasia ja mietin että nää on kyllä nyt hankalan kokoisia; leipälautasiksi hieman isoja ja liian pieniä pääruoalle,hahahaaa! Mutta dieettilautasenahan ne ois hyvät kun käyttöön asti ottaisi eikä santsaisi kymmentä kertaa, buahahha!
Hyvää matkaa nyt "ääntä kohti" ja tervetuloa ensi vuonna uudestaan ! Kinkkua ja pinaaattimuhennusta, se on vaan tosi herkkua !
11.01.2019 Bettan
Tämä kukallinen porsliini on Rörstrandin vanhaa Mon Amie sarjaa, kuvan lautanen on kansa vaaatimuksesta uudelleen valmistettua ja modernimpaa sarjaa. Lautasetkin ovat hyvin suuret koska nyky-ajan ihmiset syö huomattavasti enemmän kuin meidän isovanhemmat esim. Kermakko ja sokerikko siitä vanhasta sarjasta maksaa aika lailla jos sitä yleensä on myynnissä. Marianne Westman suunnitteli Mon Ami sarjan 1952, sen valmistusta kesti aina 1987 asti ja vaatimuksesta alkoi onnekkaasti uudelleen 2008. Marianne W. kuoli 2017 tammikuun 17 p. Lautanen on kova "hitti" täällä
11.01.2019 Bettan
Harvinaiset herkut jos on kyseessä niin sallitaan niihin valmistuotteetkin! Mulla taisi olla tuota samaa sarjaa sokerikko ja kermakko, arabiaa vissiin? Annoin ne lahjaksi kun ei ollut käyttöä enkä silloin tajunnut arvoa, voivoivoi....noh, hyvään kotiin menivät!
Tämän keiton teki Bettan , se on nautittu lounaaksi tänään…..
Tässä on se paras makaronilaatikko puolukkahillon kanssa, näin sanoo meidän syöjät..
Joo ei ole kaikki herkut tehty tuppisuille, ei tosiaankaan jos osoite on "ääntä kohden " hahhaaa, Kiitän peukusta Taskuvenusta vaikka olikin ostopiirakka kauniilla lautasella !
09.01.2019 Bettan
Nämä on muuten tärkeitä tietoja Bettan- itse huomasin tänään että lusikkaleivät jotka tein joululle oli myös makuuntuneet paremmiksi ja sitkosemmiksi ajan myötä! Mun pitää oikein nyt kaivella kaapit ja katsoa mitä kuivattuja hetelmiä löytää ja jos sitten tätä tekisi ettei ihan kuivakakkuilut jää pois mun repertuaaristani!
Kiitos Taskuvenus ! Kakkua on vieläkin palanen jäljellä, se vaan paranee vanhennessaan. Siis ei kannata sitä syödä "tuoreena " Huomenna ehkä syödään loput Ukon kanssa..
06.01.2019 Bettan
Kiitos Mummo07 ! tämän hedelmäin jauhoitusniksin opin siellä kaukana Suomessa nuorena tyttönä Jyväskylässä ! Tepsii aina ja tulos on kaunis kakku.
28.12.2018 Bettan
Kiitos Mallu ja hyvää & herkullista jatkoa Uuutta Vuotta odotellessa ! Tässä on juuri se meidän paras Merimiespihvi lautasella ! Olutta siihen laitetaan makua antamaan, merellä ei viisas kokki tuhlaa vettä !
28.12.2018 Bettan
Tätä meillä paistetaan tänään.Välikyljyspaistia,eilisen rippeitä,saan tänne upotettua.Olutta ja lihalientä laitan myös mukaan,kuten Bettanilta olen oppinut.Kiitos.
27.12.2018 mallu51
Peukku komealle perintökakulle!
Hyvä vinkki jauhottaa hedelmät, peukku hedelmäisele kakulle!
26.12.2018 Mummo07
Ihan parasta se poika teki
Ilse sen tiesi taas ! pari kolme miljoonaa ruotsalaista ei voi olla väärässä koska tämä on heidän leivontakilpailussa äänestämänsä paras kakku ikinä jo yli 30 vuotta ! Ei puutu ainakaan meidän joulupöydästä,,,
19.12.2018 Bettan
Tässä on ehdottomasti Joulun paras ja herkullisin kakku ! Jokaiseen joulupöytään sopiva.
Lounas joulua odotellessa, hyvää !
Bettan saa peukun , joulupöytä ja vieraat saa huippuherkun !
Ilman sahramipullaa ei ole kunnon Luciaakaan huomenna !
13.12. Lucian Päivä - PKKU tietysti ja ehdottomasti