39 016
39 016

Jumalainen kanaburrito

8 annosta 15 - 30 min

Raaka-aineet

8 kpl tortilla-lättyjä
1 kpl jäävuorisalaattikerä
400 g kanasuikaletta
2 kpl punasipulia
1 tlk valkoisia papuja
1 tlk tomaattipyrettä
2 kpl munia
200 g raejuustoa
75 g mozzarellaa
5 kpl jalopenoja
valkosipulisalaattikastiketta
1 tilkka oliiviöljyä

Jaa resepti

Ohje

Valmista täytettä syntyy ainakin 8 burriton tarpeisiin, ilman että nuukaillaan täytteen kanssa. Riittänee neljälle hengelle, ellei koko porukka ole ihan järkyttäviä himoläskejä. Koko hässäkän hinnaksi muodostuu noin kymppi. Tiskiä syntyy ns. ihan hiton vähän.

Ensiksi siivoa keittiösi ja komenna mahdolliset lapset ja anopit ulos. Likaisessa tai muuten vaan vittumaisessa keittiössä näinkään helpon ruuan tekeminen ei ole hauskaa. Pese kätesi, arvon kuratassu, ja laita stereoista soimaan Lady Gagan Americano. Löytyy myös tästä (http://www.youtube.com/watch?v=IkAZw2JH_3w). Nyt olet tunnelmassa ja voit alkaa tehdä täytesoosia.

Lurauta reilunlaisesti oliiviöljyä isohkoon kattilaan ja laita liedelle kuumenemaan, hellan sopii olla täysillä. Silppua punasipulit hienoksi kuin iltarusko, ja visko kattilaan apinan raivolla. Kun nokkaasi käy paistuvan sipulin aromi, voit lisätä sekaan kanasuikaleet. Paista kypsäksi ja ota pari tanssiaskelta. Caramba.

Tämän jälkeen touhu onkin hyvin suoraviivaista. Riko kattilaan sipulin ja kanan seuraksi pari munaa. Hämmennä minuutti, jotta muna kovettuu hieman. Tirsk. Lisää pavut ja tomaattipyre. Nämä viilentävät kattilaa vähän, joten tämän lämmittelyajan voit käyttää hyödyksi siivuttamalla mozzarellan ja jalopenot.

Kun soosikattila hellalla alkaa jälleen kuulostaa kiihkeältä kuin bordellin alennusviikko, lisää sekaan mozzarella, jalopenot ja raejuusto. Nuo juustothan nyt ei periaatteessa ole meksikolaista ruokaa nähneetkään, mutta ketä kiinnostaa? Hyvää ne tekee. Kuumenna soosi vielä kertaalleen, jotta juustot sulavat mukavasti sekaan. Sen jälkeen voit naksauttaa hellan pois päältä.

Iske lautaselle tortillalätty. Lurauta siihen kevyesti valkosipulisalaattikastiketta päälle. Silppua jäävuorisalaattia, heitä lätyn päälle ja lisää vielä äsken tuottamaasi täytettä. Reilusti. Rullaa lätty suupielet kuolassa. Voihan pojat ja porsaat, valmista tuli kuin huomaamatta! Tortillan rullaamiseen on monia tapoja, mutta tärkeintä on, että saat aikaan paketin, jonka onnistut jotenkuten työntämään suuvärkkiisi. Ja hyvää on. Ohhoh.

 

Tällä reseptillä tuotettu sapuska on oikeasti hyvin tuhtia tavaraa, ja hyvää. Hifistelijä saattaisi harkita maissin lisäämistä soosiin, koska nykyisellään se on kovin punaista, eikä suinkaan ole tarkoitus leimautua ruuanlaitossa kommunistiksi. Pikkuvikoja.

Samankaltaisia reseptejä

  • 3 1 Tortilla pekonibroiler täyte (älyttömän helppo)
  • 4 6 Jumalainen JuustoleipäTrio
  • 1 0 Mezzaluni
  • 8 0 Jumalainen jauhelihakastike
  • 9 8 Jumalainen juustokakku
  • 5 1 KanaBurrito

Kommentit

Deci
Täyttävä ja maittava kanaburrito. Kot kot.

Kaipaatko odotellessasi ruoan valmistumista jotain katsottavaa Telkusta? Täältä löydät etsimäsi: TV-ohjelmat tänään