10 774
10 774

My Hoisin Beef

2 annosta Alle 15 min

Raaka-aineet

240 g kalvotonta naudan sisäfileetä
16 kpl olkisieniä (pakaste)
1 isompi Sipuli
1 pieni valkosipulin kynsi
riisinalkioöljyä
**********
Kastike:
1 dl hoisin - kastiketta
½ dl vettä

Jaa resepti

Ohje

Ota olkisienet ajoissa sulamaan. Kuori sipuli ja leikkaa pituussuunnassa suikaleiksi. Kuori valkosipuli ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Purista sienistä ylimääräinen neste pois ja leikkaa tukeviksi renkaiksi. Poista fileestä kalvot. Leikkaa syitten suuntaisesti sormenpaksuisia suikaleita ja sitten syitä vastaa suikaleet lastuiksi.

Kuumenna vesi ja sekoita hoisin - kastike hyvin veteen. Anna kiehahtaa hyvin sekoittaen ja lisää tarpeen mukaan vettä, että kastikkeesta tulee notkeaa.

Kuumenna wok hyvin kuumaksi. Lisää 2 rkl öljyä ja anna kuumeta hyvin. Lisää liha tasaiseksi kerrokseksi wokkiin. Annan lihan seistä näin ensimmäiset 20 - 30 sekunttia. Nyt voit alkaa kääntelemään lihoja ja kun lihat ovat saaneet jokapuolelle väriä, niin nosta heti pois wokista esim. lautaselle (jätä rasva pannuun). Lisää wokkiin mahdollisesti hiukan öljyä ja paista sienet sekoitellen. Kun ne ovat paistuneet kauttaaltaan, nosta lihojen päälle, jättäen rasva wokkiin. Lisää mahdollisesti hiukan öljyä ja paista sipuli nopeasti, lisää lopuksi valkosipuli. Kääntele hyvin ja kaada lihat, sekä sienet wokkiin. Sekoita ja lisää kastiketta pienissä erissä. Jos haluat juoksevamman kastikkeen, lisää vielä hiukan vettä.

Hoisin - kastike on sen verran suolaista, että suolaa tai soijakastiketta ei tarvita.

Kun kaikki on kiehahtanut kunnolla, on My Hoisin Beef valmista tarjoiltavaksi kiinalaisen riisin kanssa.

Hyvää Ruokahalua!

Samankaltaisia reseptejä

Kommentit

FutoMaki
Helppoa pikaruokaa...

Kaipaatko odotellessasi ruoan valmistumista jotain katsottavaa Telkusta? Täältä löydät etsimäsi: TV-ohjelmat tänään