10 585
10 585

Broiler Raclette Ateria

4 annosta yli 24 h

Raaka-aineet

3 broilerin rintaa
curryjauhetta, suolaa, öljyä
1 pkt halloumijuustoa
1 pkt homejuustoa
reilusti Edamjuustoa
ananasrenkaita
leipää
Salaatti:
½ Jäävuorisalaattia
3 tomaatti
½ kurkkua
5 ananasrengasta
jälkiruoka:
leipäjuustoa, kuohukermaa

Valmistusohjeet

Valmistelua: Leikkaa halloumi siivuiksi ja laita kylmään veteen likoomaan. Saa liottaa pari tuntia ainakin että suola vähän miedontuu.

Leikkaa broiskun rinnat halki pituussuunnassa ja senjälkeen vielä poikki (1 file 4:n osaan). Nuiji saadut palat kevyesti kelmun välissä tasapaksuisiksi. Sipaise palaset öljyllä. Mausta suolalla ja curryjauheella.

Tee salaatti. Revi noin puolikas salaattia haarukkapaloiksi. Leikkaa tomaatit ja kurkkua mukaviksi paloiksi. Valuta ananakset ja leikkaa ne pikkupaloiksi. Sekoita ainekset.

Leikkaa edamista siivuja, ei juustohöylällä. Leikkaa niitä myös varoiksi jos loppuu kesken. Leikkaa liotettu Halloumi siivuiksi, leikkaa ananakset 4:n osaan. Laita juustot ja ananakset juustotarjottimelle. Leikkaa hyvää leipää paloiksi.

Laita valmiiksi leipäjuustoa tarjolle. Pirkalta löytyy pakkaus jossa on 4 pyöreätä pikkujuustoa. Laita kermaa nekkaan.

Raclette: Sivele paistoalustalle öljyä tai voita, laita laite kuumenemaan. Laita Halloumiviipaleet ensin paistumaan, tarkoitus olisi syödä Halloumi alkuruokana. Laita hetken päästä broilerit ja ananaspalat paistumaan. Samaan aikaan halloumin kanssa täytä pikkupannut edamilla ja homejuustolla ja laita ne sulamaan.

Kaada sulanut juusto leivälle ja sulata toinen annos broilerin päälle.

Jälkiruuaksi laita leipäjuusto pikkupannuun, lirauta tilkka kermaa mukaan ja laita pannu paistolevylle. Kun kerma kiehuu hiukan kokoon on juustokin kuuma. Lisänä jotain hyvää hilloa.

Nautiskellaan kiireettömästi hyvien ystävien kanssa!

Jaa
resepti

Samankaltaisia reseptejä

Kommentit