Grilli - Wokki

Reseptiä katsottu 49 602 kertaa
4 annosta | Valmistusaika 15 - 30 min

Raaka-aineet

Ostoslistalle
300 g naudan ulkofilettä
1 keltainen paprika
2 sipulia
1 rasia herkkusieniä
4 valkosipulinkynsiä
½-1 pussi lohkoperunoita
½-1 pussi wok-vihanneksia
suolaa, mustapippuria myllystä
voi+öljy paistamiseen
persiljaa päälle

Ohjeet

Leikkaa liha noin 1,5 x 1,5 cm kuutioiksi. Paloittele paprika sopiviksi paloiksi, leikkaa sipuli lohkoiksi, herkkusienet 4:ään , pienemmät puoliksi. Valkosipulinkynnet puolikkaiksi.

Paista ensin perunat, pussin koosta riippuen tarpeellinen määrä. Paista kuumalla pannulla kunnes ovat hyvänoloisia. Ota pois pannulta. Laita lihakuutiot ja sipulit seuraavaksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Ruskista lihat joka puolelta. Lisää paprika, kääntele muutaman kerran ja lisää wok-vihanneksia reilusti sekä herkkusienet. Laita myös perunat joukkoon kuumenemaan. Paistele hetki, kokeile koska vihannekset ovat sopivan kypsiä. Laita persiljasilppua päälle.

Paistamisessa meni aikaa 15 min + esivalmistelut, nopeaa ruokaa. Lidlin maustetut lohkoperunat ovat hyviä ja käteviä käyttää. Paljon vihanneksia niin lihaa ei tarvi paljoa. Toimii sekä grillillä että sisällä.

Lynxin M´S tuyo sopii antamaan lisäpotkua.


Kommentit

Superkokki

Kokeilunhaluisia reseptejä, jotka vaativat myös kokilta enemmän.

< script type = "text/javascript" > $('[data-action="showmessage"]').on('click', function (event) { event.preventDefault(); $.roheanotify({ type: 'error', message: $(this).attr('data-message') }); }); < /script>