Sienilasagne

Raaka-aineet

SIENIKASTIKE
1 l sieniä
2 sipulia
3-4 valkosipulin kynttä
1 prk tomaattimurskaa
1 rkl oreganoa
mustapippuria, suolaa
JUUSTOKASTIKE
5 dl maitoa
1/2 dl vehnäjauhoja
2 dl juustoraastetta
lasagnelevyjä
juustoraastetta vuoan päälle

Jaa resepti

Ohje

Tee sienikastike: Puhdista sienet, hienonna ne ja kuullota kattilassa niistä enin neste. Kuutioi sipulit ja valkosipuli sienien kanssa ja lisää tomaattimurska ja mausteet. Hauduta kannen alla n. 10 minuuttia.

Tee juustokastike: Sekoita maitoon vehnäjauhot ja kuumenna seosta koko ajan sekoittaen kunnes kastike saostuu. Lisää joukkoon juusto ja sekoita kastike tasaiseksi. Levitä uunivuoan pohjalle ensin kerros sienikastiketta ja sen päälle kerros lasagnelevyjä. Levitä lasagnelevyjen päälle sienikastiketta, juustokastiketta ja vähän juustoraastetta. Jatka samalla lailla, kunnes kaikki ainekset ovat vuoassa. Ripottele pinnalle kunnolla juustoraastetta. Paista lasagnea uunissa 200 asteessa noin 45 minuuttia ja tarjoile salaatin kanssa.

Samankaltaisia reseptejä

Kommentit

Mustikka
Syksyinen ruoka sienistä! Tätä voi tietysti valmistaa ympäri vuoden. Tähän lasagneen voit lisätä erilaisia sieniä.ei vain kantarelleja.. Vaikka suppilovahveroita tai rouskuja. Jos ei satu olemaan tuoreita juuri poimittuja voi kaupasta ostaa purkillisen. Apu aina lähellä. Miten ihanaa kävellä syksyisessä metsässä ja tietysti toivoa, että hirvikärpäset ovat muissa metsissä.

Kaipaatko odotellessasi ruoan valmistumista jotain katsottavaa Telkusta? Täältä löydät etsimäsi: TV-ohjelmat tänään