2 865
2 865

Nopea ja helppo Possu-Ramen

3 annosta 15 - 30 min

Raaka-aineet

3 pkt liha nuudelia (vaikka rainbow)
1 pkt pekonia
3 kpl kananmunia
vettä

Jaa resepti

Ohje

Tähän riittää yksi 2litran kattila.

Leikkaa pekonipaketti neljään osaan. Kaada kattilan pohjalle sen verran vettä, etteivät pekonit jätä pohjaan palaneita jälkiä. Kun vesi tilkka alkaa kuplia irrota pekonit muoveistaan ja heitä ne sellaisenaan kattilaan (erottuvat toisistaan paistuessa). Sekoittele pekonin palasia kattilassa niin kauan, että ne ovat kypsiä ja erottuneet toisistaan.

Tämän jälkeen kaada kattilaan kuumaa vettä (hieman enemmän kuin puolilleen niin kuumaa kuin hanasta saa). Kun vesi alkaa näyttää kiehumisen merkkejä laita nuudelit ja niiden mukana tulleet lihamausteet veteen. Seuraavaksi aseta samaan veteen kananmunat ja kiehuta niitä 5-6 minuuttia tai niin että ne jää keltuaisesta hieman raa’aksi.

Kuoret saa kananmunista helposti pois kun hieman ennen niiden pois ottamista kopautat niitä niin että lientä pääsee munan ja kuoren väliin. Anna olla kattilassa minuutti ja sen jälkeen suoraan kylmään veteen hetkeksi. Nyt kuoret lähtevät helposti pois.

Kun olet kuorinut munat, kaada kaikille syviin lautaisiin annokset ja leikkaa jokaisen annoksen päälle yksi muna puoliksi.

Nauti!

Samankaltaisia reseptejä

  • 89 5 Nopea ja helppo suklaakakku
  • 0 0 Nopea ja helppo bataatti-kasvissosekeitto
  • 2 2 Nopea ja helppo mustikkapiirakka
  • 6 3 Nopea ja helppo suikalelihakastike
  • 5 0 Nopea ja helppo pizza!
  • 6 4 Nopea ja helppo Kirjolohimureke

Kommentit

Kaipaatko odotellessasi ruoan valmistumista jotain katsottavaa Telkusta? Täältä löydät etsimäsi: TV-ohjelmat tänään