Peruna"burgeri" 3.8.2018

Reseptiä katsottu 181 kertaa
1 annosta | Valmistusaika Alle 15 min

Raaka-aineet

Ostoslistalle
keitetty peruna
mozzarellaa (tai haluamaasi juustoa)
tilliä, sormisuolaa
rasvaa paistamiseen

Ohjeet

Leikkaa peruna tasaisiksi viipaleiksi, aseta viipaleiden väliin mozzarella ja tilli, paista kauniin väriseksi pannulla ja mausta sormisuolalla. Kääntäessä huomasin ettei mozzarellani ollut niin tasaisesti leikattu joten otin apuun coctailtikun jolla burgeri pysyi kasassa ja oli ruokailuvälineenä myös tässä.

Oma tillini oli erästä jota jäi kun tein tilliöljyä ja suodatin pelkän öljyn talteen, siitä taas otin nuo tillit joita hyödynsin nyt tässä burgerissa ja myöhemmin menevät perunasurvokseen makua antamaan. Tilliöljyn resepti linkitetty. 


Tilaa Kotikokin uutiskirje!

Kaipaatko ideoita ruoanlaittoon? Kotikokin uutiskirje tarjoaa sinulle reseptit viikon jokaiselle päivälle sekä mahdolliset Kotikokin ja yhteistyökumppanien tarjoukset. Arvomme tilaajien kesken kuukausittain 100 euron arvoisen S-ryhmän lahjakortin.

Tilaamalla uutiskirjeen suostut käyttöehtoihimme. Lue tietosuoja tästä.

Lue Alman käyttöehdot tästä

Kiitos tilauksesta! Olet liittynyt listalle onnistuneesti. Jokin meni pieleen tilauksessa. Yritä uudestaan.
Ladataan...

Kommentit

Taskuvenus
Koska menin sekaisin perunoista, syntyi päässäni tämmöinen idea jonka toteutin ja totesin että pitää tallentaa reseptiksi, hyvä idea alkupalaksi tai keittiön tervehdykseksi . Sopii varmasti useimmille, kasvisruoka ja juustoahan saa myös vegaanisena että jos haluaa täysin vegaanin sekin on helppo järjestää.