Quinoa / Kvinoa ja tofua

Reseptiä katsottu 4 560 kertaa
2 annosta

Raaka-aineet

Ostoslistalle
2 dl Quinoa
3 rkl hampunsiemeniä
1 kpl paprikaa
1 kpl porkkanaa
tofu(sentin paksuisina siivuina)
2 rkl soijakastiketta(riippuu paljonko tofua on annoksessa jonka teet)
1/2 tl chilijauhetta
hiukan oreganoa.
hiukan öljyä(itse suosin kookosrasvaa)mutta kannattaa varoa , tarttee kannen se räiskyy.

Ohjeet

aluksi laitoin tofu viipaleet matalahkoon lautaseen jossa oli nuo mausteet, jotka maittu tofun alla.(anteeksi eka resepti jonka lisään niin hiukka voi olla epäselvä) :)

pyörittelin ne mausteissa kunnolla ja annoin olla siinä ja jatkoin kvinoan pariin,

kvinoa keitetään pussin ohjeen mukaan, ja seassa hampun siemenet. ja joukkoon lisätään kaikki mausteet LOPUSSA VASTA, ohjeistuksessa on neuvottu"mausta lopuksi"  elikkä maustoin ton kvinoa/quinoa kuten kukin sen tahtoo tulkita :) mausteena kvinossa on curry,paprikajauhe,sitruunapippuri.

kvinoan kiehuessa samalla kuullotin pannulla porkkanat, ja paprikat kookosrasvassa(voit käyttää ihan öljyä toki) :) laitoin ne kvinoan joukkoon sen jälkeen.

seuraavaksi laitoin pannulle mausteessa olleet tofusiivut kookosrasvaan ja edelleen saa valita myös perusöljyn :)  (noin sentin paksuiset sellaiset) tässä ajassa kvinoa alkaa myös olla valmista, pussissa on ohje jonka mukaan tulee keittää, vaihtelee valmistajan mukaan :)

sitten nostin pannulta folioon tofut ja annoin kvinoan vetääntyä hiukan noin 5 min.tämän jälkeen annos lautaselle ja tarkoitus OLI TEHDÄ salaattia mutta tässä on nyt kuitenkin tota punajuurta :)

eka reseptini ei ole kai selkeä mutta laitan joskus kun ehdin ja jaksan uusia reseptejä tänne.mutta tahdoin nyt kokeilla kuinka lisätään ja tää on HYVÄÄ RUOKAA! :)

 

 


Kommentit