Kermainen Makkarapannu

Reseptiä katsottu 22 528 kertaa
1 annosta | Valmistusaika Alle 15 min

Raaka-aineet

Ostoslistalle
2 kpl ilmajoen makkaramestarien a- luokan kermajuustomakkaraa
1 isohko uusi sipuli
(sinappia)
1 dl kermaa
mustapippuria myllystä
½ rkl hienonnettua persiljaa
tarjoillaan:
tuoretta leipää / sämpylää
pannukahvit

Ohjeet

Laita teflonpannu kuumenemaan. Leikkaa makkarat 1½ cm siivuiksi ja laita pannulle paistumaan. Tarkoituksella teflonpannu ja ei voita paistamiseen.

Viipaloi sipuli ja lisää pannulle. Kun sipuli on kuulottunut, voit halutessasi lisätä hiukan sinappia. Itse en lisännyt, koska halusin pitää maut selkeinä, enkä suinkaan perinteisinä. Sekoita ja lisää kerma. Hienonna persilja. Sekoita makkarapannua kaikenaikaa, että näet kuinka kerma muodostuu kastikkeksi ja paksuuntuu, mutta kerman rasva ei lähde erottumaan. Ripaus pippuria myllystä. Lopuksi lisää persilja. Sekoita ja aseta tarjolle.

Itselleni riittää leipä ja kunnon kahvit seuraksi. 

Tämä on nopeaa, mutkatonta ja maukasta "ruokaa". Tänään ajattelin ottaa rennommin ja olla hääräämättä niin paljon, joten makkara, jota muuten syön hyvin harvoin, oli aivan paikallaan. 

Muutenkin halusin testata tuon makkaran, jonka ostin sitä varten Herkkujen Suomi - tapahtumasta.

Hyvää Ruokahalua!

09092012

 

"Reseptini ovat kirjoitettu ensisijaisesti perheeni, sukulaisteni, ystävieni sekä tietysti myös omaan käyttöön. Tämä selittää miksi resepteissä saattaa olla asia- ja/tai mittapuutteita muille käyttäjille. Kiva kuitenkin, jos resepteistä niiden alkuperäisessä muodossa on iloa myös muille Kotikokin käyttäjille"


Kommentit

FutoMaki
Nopeaa ja maukasta makkararuokaa pienellä vaivalla...

Superkokki

Kokeilunhaluisia reseptejä, jotka vaativat myös kokilta enemmän.