Suosikkireseptien kokoelmat

Uusimmat kommentit

Heikkohermoisille, helläsuisille ym. kriitikoille sopii ihan mainiosti vaihtaa tuo jauhettu kaneli vaikkapa kanelitankoon ja kuten meillä, lisätä sokerimäärää.
Bettan 22.11.2019
"Kaneli on mauste jota jokaisen kotikokin tulee itse osata käyttää makunsa mukaan" - @kinkeri Oletko tullut miettineeksi, että netti on täynnä varsinkin vasta-alkajia ja muita ruuan suhteen opettelevia ihmisiä, joten et voi olettaa kaikkien osaavan laittaa oikeaa määrää, sitä paitsi mitä järkeä ...
Nuo sokerin parjaajat ja myrkyistä saarnaajat ottaa joskus "ohimosta " Levitellään kaikenlaisia huhuja ilman minkäänlaista faktaa asiasta. On vaan kummaa että maailmassa elää niin monta miljardia ihmistä kaikesta myrkynsyönnistä huolimatta ?
Bettan 9.1.2019
Kiitti peukusta. Jokainenhan voi syöttää taaperolleen vaikka raparperi ilman sokeria. Ettei mene kullannupulla elämä liian makeaksi.
kinkeri 8.1.2019
Aivan erinomainen jälkkäri jos vaan lisäät sokeria hieman enemmän ! Yksi desi on liian vähän, kukas nyt hapanta kiisseliä haluaa jälkkäriksi ? Kaneli ja kaikki muutkin nautinnot elämässä ovat vaarallisia jos menee överiksi ! Peukku tuli.
Bettan 6.1.2019
Kirjoita viesti
Seuraa

Superkokki

Kokeilunhaluisia reseptejä, jotka vaativat myös kokilta enemmän.