Suosikkireseptien kokoelmat

Uusimmat kommentit

Nuo sokerin parjaajat ja myrkyistä saarnaajat ottaa joskus "ohimosta " Levitellään kaikenlaisia huhuja ilman minkäänlaista faktaa asiasta. On vaan kummaa että maailmassa elää niin monta miljardia ihmistä kaikesta myrkynsyönnistä huolimatta ?
Bettan 9.1.2019
Kiitti peukusta. Jokainenhan voi syöttää taaperolleen vaikka raparperi ilman sokeria. Ettei mene kullannupulla elämä liian makeaksi.
kinkeri 8.1.2019
Aivan erinomainen jälkkäri jos vaan lisäät sokeria hieman enemmän ! Yksi desi on liian vähän, kukas nyt hapanta kiisseliä haluaa jälkkäriksi ? Kaneli ja kaikki muutkin nautinnot elämässä ovat vaarallisia jos menee överiksi ! Peukku tuli.
Bettan 6.1.2019
Kassiakaneli tosiaan on myrkyllistä, mutta ceyloninkaneli sensijaan ei. Ja on maultaankin miedompaa, joten lieneekö ohje tehty sen mukaan. Itseäni tässä ohjeessa järkytti lähinnä tuo desi sokeria, huhhuh! Tein täysin ilman ja hyvin maistui sekä minulle että taaperolle.
jjenn 6.1.2019
Aivan erinomaisen makuinen omenajälkiruoka. Itse tosin laitoin varovaisemmin kanelia, vain 1-2 teelusikallista. Helppo ja nopea valmistaa!
Peruskokki 24.9.2018
Kirjoita viesti
Seuraa

Superkokki

Kokeilunhaluisia reseptejä, jotka vaativat myös kokilta enemmän.