Uusimmat kommentit

no sattuuhan niitä kommellyksiä aina silloin tällöin ja onhan auringossakin läiskiä. Hauskoja ja nasevia kommentteja on kiva lukea mutta niitä laatiessa ei kenenkään hymyä saisi hyydyttää ( ehkä nolaavilla ) kommenteilla. Kaikilla on oltava hymy huulissa ...hyvää iltaa toivoo Bettan...
Bettan 8.3.2017
Moi Tarkoitukseni ei ollut olla ilkeä. Nuo olivat vaan jotenkin (mielestäni) hauskoja virheitä - hymyilyttivät. Toivottvasti Sinuakin.
jukih 8.3.2017
Voi sentään jukih mikä tuuri oli sinulla kun sait huomauttaa nälvien niin monesta painovirhepaholaisesta yhdessä reseptissä ! melkein kuin lottovoitto ? Lohikeitto ja sen kunnon aineksista teko on hyvää ruokaa, peukku siitä vaikka itse en antaisi lohen kiehua lainkaan, se riittää kun antaa sen ...
Bettan 8.3.2017
Ehkei kuitenkaan käytetä pujoa - purjo voisi olla parempaaa. Lohen ruotojen madollisuus on myös minulle aivan uusi mahdollisuus. ;-)
jukih 8.3.2017
Näin sian teurastus aikaan tein tän reseptin mukaan. Laitoin reilusti siivuja . Padan pohjalle luita ja sipulia, jätin liemikuution pois. Ja perskules kun oli hyvää.
Karjalatakas 22.11.2016
Kirjoita viesti
Seuraa