Suosikkireseptien kokoelmat

Katso käyttäjän kaikki kokoelmat

Uusimmat kommentit

Peukku Laitan sitruunanmehua lorauksen mukaan ainostaaan valkoista parsaa keittäessäni, situunan mehu "väärentää" pois sen ihanan ja raikkaan vihreän värin josta en halua luopua ! Suolavesi ja keitto-aika korkeintaan 3 min riittää.
Bettan 24.5.2017
NAM&Peukku. Kuvat olis aina kivat. ELÄMÄSSÄ....Harjotus tekee Mestarin kotikokkailussakin. Kiitti vinkistä. Olen tehnyt monelaisia pihvejä, mutta en kasvispihvejä. HYMY
Siis niin hyvä ohje, marinointi maustoi lihan maukkaaksi. Lihan vaihdoin broi..siis kanaksi ja parsakaalen vaihdoin kesäkurpitsaksi ja kriittinen perheraatikin tykkäsi kovasti. Lisätty suosikkiohjeisiin!
elsyli 1.7.2015
Nyt tuli tehtyä taas hiukan erillainen versio - yhdistelmä tummuneita banaaneja japehmentynyttä päärynää, sokerin sijaan siirappia, munan jätin pois, lisukkeina paahdettua hasselpäikinää ja pinnalla mantelilastuja - ja uunissa 15 min 200C.
MinLii 12.1.2015
Tällä kertaa käytettiin mansikoiden sijaan mustikkaa ja banaania - todella maukasta ! ajateltiin kokeilla täysin ilman sokeria ensi kerralla ja makeuttaa vain banaanilla...
MinLii 27.5.2014

Keskustelut ja merkinnät

Kirjoita viesti
Seuraa