7 064
7 064

Vadelma-Kinuskikakku

Raaka-aineet

Kinuskitäyte:
2 dl vispikermaa
200 g kinuskituorejuustoa
½ dl sokeria
3 kpl liivatelehteä / tilkka kuumaavettä tai mehua johon sulatetaan liivatteet
Vadelmatäyte:
2 dl vispikermaa
200 g vadelmatuorejuustoa
½ dl sokeria
3 kpl liivatelehteä/ tilkka kuumaavettä tai mehua, johon sulatetaan liivatteet
tippa pastaväriä pinkki

Jaa resepti

Ohje

Minulla oli kakaotorttupohja. Leikkaa sopivan kokoinen pala vuorattuun vuokaan. Leikkaa vaikka leivinpaperista pohja ja reunat.

Luulen että alkuperäisessä ohjeessa on keksipohja?

Kinuskitäyte:

Vaandota kerma löysäksi vaahdoksi. Laita jääkaappiin odottamaan.

Laita liivatelehdet kylmään veteen likomaan n 5 min.

Vatkaa sokeri ja kinuskituorejuusto notkeaksi. 

Sulata hyvin puristetut liivatteet kuumaan veteen tai mehuun. Kaada liivate ohkaisena nauhana tuorejuuston joukkoon kokoaja voimakkaasti vatkaten.

kääntele kerma  sitten joukkoon  varovasti käännellen ja kaada kakkupohjanpäälle. Kopauta vuokaa että ilmakuplat tasottuvat ja laita kylmään hyytymään. 

Tee sitten vadelmatäyte samanlailla kun kinuskitäyte mutta voit vähän laittaa pinkkipastaväria joten väri syvenee, ei välttämätön.

Kun kinuskitäyte on hyytynyt kaada vadelmatäyte päälle ja kopauta taas vuokaa. Sitten kylmään hyytymään vaikka seuraavaan päivään.  (Minä kopautin huonosti ja se näkyy kuvissa)

Koristele kakku mieleiseksesi.

 

Ohjeen olen saanut naapuriltani ;o)

 

 

 

Samankaltaisia reseptejä

Kommentit

naija
Kakku on aivan ihana vaikka minulle oli epäonnea koristeiden kanssa. Piti ostaa tuoreita vadelmia, no kaupassa oli 3 rasiaa ja jokaisessa homeisia marjoja ääk. Sitten tein sokerimassasta ruusun joka karisi kuin ois kuihtunut. Ruusu oli iso mutta jäljelle jäi vain muutama lohjennut lehti. Tein sokerimassasta sitten pieniä helmiä jotka pyöräytin kultapölyssä. Oli vielä marenkikoristeita jonka tiputin lattialle siitä sain sitten kaksi puolikasta. Raastoin valkosuklaata vielä, Joten huh huh . Kakku ei ole nätti mutta makuun se ei haitannut. Näinkin voi epäonnea tulla yhden kakun kanssa.;o(

Kaipaatko odotellessasi ruoan valmistumista jotain katsottavaa Telkusta? Täältä löydät etsimäsi: TV-ohjelmat tänään