1 771
1 771

Savoiardikeksi pikakakku + tekeytymisaika

Raaka-aineet

18 kpl savoiardikeksejä
1 prk mascarponejuustoa
dl vispikermaa
n ½ l pakastemansikoita
3 rkl sokeria
hyytelösokeria
n ½ dl metsämansikkalikööriä

Jaa resepti

Ohje

Laita pakastemansikat kattilaan ja lisää sokeri päälle, anna mehustua ainakin niin kauan kun mansikat ovat sulanneet. Sitten liesi päälle ja kun alkaa irtoamaan lisää nestettä niin kaada toiseen astiaan mehua. Lisää likööri nyt mehuun ja tarkista makeus. Keitä mansikoita vähän ja lisää hyytelösokeria, kun alkaa olemaan tarpeeksi kiinteää niin nosta kattila liedeltä ja anna jäähtyä. Sekoita mascarponejuusto mansikkasoseeseen. Vatkaa kerma kuohkeaksi ja lisää mansikka mascarpone vaahtoon.

 Ota sopiva tarjoiluastia tai kulho. Kastele nyt keksit mehussa ja laita täytettä aina jokaisen kerroksen väliin, jätä täytettä päälikerrokseen myös.

Minulla oli 6 keksiä aina kerroksessa. Pistä kakku jääkaappiin tekeytymään. Minusta saisi olla yön yli niin on sitten mehukas.

Tässä taas kaapin päivityksen tulos. Kekseissä oli viiminen käyttöpäivä syyskuussa joten ei tarvinnut heittää näitäkään roskiin.

Tullaan kotiin tammikuussa ja sit hankitaan tuoreita tavaroita.

 

Samankaltaisia reseptejä

  • 3 0 Tulinen salaatinkastike + salaatti
  • 1 0 Marja Sose + Letut
  • 1 0 Naudan pihvi + porkkana + maissi
  • 5 4 Melonikakku + muffiineja
  • 1 0 Suklaakakku + suklaamarmorointi
  • 4 2 Voisilmäpullat + Pieni Bostonkakku

Kommentit

naija
Kyllä oli hyvää, ainoa huoli kun pitäisi vähän pitää makeista taukoa , niin ei kun aina vaan keksii jotakin hyvää nam. ;o) Kakku on aikuisille, tai jos käyttää liköörin sijasta mehua niin asiahan on aivan toinen.

Kaipaatko odotellessasi ruoan valmistumista jotain katsottavaa Telkusta? Täältä löydät etsimäsi: TV-ohjelmat tänään