2 146
2 146

lasagne

4 annosta 30 - 60 min

Raaka-aineet

Täyte:
lasagnelevyjä
2 sipulia
400 g jauhelihaa
1 pkt pekonia
100 g paprikaa
1 prk tomaattisosetta
Juustokastike:
50 g margariinia
1 dl vehnäjauhoja
1 l maitoa
(1/2 tl suolaa)
100 g juustoraastetta tai raejuustoa

Jaa resepti

Ohje

1. Paista jauheliha, heitä sekaan pekoni paistumaan ja lisää sipuli silputtuna. Lisää lopuksi tomaattimurska ja paprika.

2. Mausta oman maun mukaan, itse laitoin pippurisekotusta ja soijaa. Sekä basillikaa. Ja hieman chiliä. Ja ehkä jotakin muuta, jota nyt en muista :)

3. Sulata rasva kattilassa ja sekoita jauhot joukkoon. Kaada joukkoon vähitellen koko ajan sekoittaen maito. Keitä sekoittaen muutama minuutti. Lisää lopuksi juustoraaste (tai raejuusto) ja mausteet. Itse käytin raejuustoa ja hyvä kastike tuli :)

4. Kaada voidellulle vuualle osa täytteestä ja laita lasagnelevyjä päälle ja lopuksi juustokastiketta. Toista kerroksia kastikkeen määrän mukaan (itse sain kolmekerroksisen lasangen). Lopuksi laita viimeisten levyjen päälle loput täytteestä ja juustokastikkeesta.

5. Laita uunniin 200 asteeseen ja paista n. 30-45 minuuttia. Noin kymmenen minuuttia ennen valmistumista laita juustoraaste lasangen päälle

6. Kun lasagne näyttää valmiilta anna sen vetäytyä ennen tarjoamista ja herkuttele esim. patongin kanssa

Samankaltaisia reseptejä

Kommentit

gumla
Piti jääkaapista käyttää aineksia pois niin tuli tälläinen tehtyä :) Isäntäkin tykkäsi kovasti. Tuli erilaista ja maistuvaa. Valitettavasti kuvaa en ehtinyt herkusta ottaa, pitää toisen kerran tehdessä tehdä se sitten

Kaipaatko odotellessasi ruoan valmistumista jotain katsottavaa Telkusta? Täältä löydät etsimäsi: TV-ohjelmat tänään