Pinaatti-fetapasta

Reseptiä katsottu 5 746 kertaa
4 annosta | Valmistusaika 15 - 30 min

Raaka-aineet

Ostoslistalle
2 pss Murskattua pakastepinaattia
0,5-1 pkt Fetajuustoa
2-3 rkl Aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
2 kpl Sipuleita
(Oliivi)öljyä paistamiseen
Täysjyväspagettia
Mausteita oman maun mukaan. Itse en laittanut suolaa, koska fetajuusto on itsessään jo suolaista. Käytin seuraavia:
0,5 tl Muskottipähkinää
1-2 tl Valkopippuria
1 tl Mustapippuria
1 tl Basilikaa
1 tl Oreganoa

Ohjeet

Tämä on ihana juustoinen pasta. Helppo ja maukas. Ainesosien määrät ovat joustavat. Jos esimerkiksi haluat terveellisen aterian, fetajuustoa voi laittaa vain vähän.

Leikkaa sipulit pieniksi. Leikkaa fetajuusto paloiksi. Leikkaa myös aurinkokuivatut tomaatit halutessasi pienemmiksi. Laita spagettivesi kiehumaan samalla kun kuullotat sipulit öljyssä. Kun sipulit ovat saaneet väriä, lisää niiden joukkoon pakastepinaattipussien sisällöt. Sekoita sipuleita ja pinaatteja, kunnes piinaatit ovat sulaneet. Lisää mausteet ja sekoita vielä! Spagettivesi taitaa kiehua viimeistään tässä vaiheessa, joten heitä spagetit uiskentelemaan. Lisää sipuleiden ja pinaattien sekaan fetajuustot ja sekoita. Kun fetajuusto on sulanut kastikkeeseen, sekoita mukaan aurinkokuivatut tomaatit. Itse laitoin reilusti myös sitä öljyä, jossa aurinkokuivatut tomaatit olivat (,koska se on hyvää). Jätä kastikelevy pienelle, ettei kastike vaan pala pohjaan. Kun spagetti on valmista, kaada spagettivesi pois ja kippaa spagetit kastikkeen joukkoon. Sekoita ja nauti!

 

Vinkki: Katko spagetit lyhyemmiksi joko ennen keittämistä tai sen jälkeen, kun ovat valmiit. Näin ne on helpompi sekoittaa kastikkeen joukkoon.


Kommentit