Lotiseva pastakastike

Reseptiä katsottu 8 898 kertaa
2 annosta | Valmistusaika 30 - 60 min

Raaka-aineet

Ostoslistalle
700 gr sika-nauta jauhelihaa
650 gr pastakastiketta lasipurkissa
1 pkt pekonia
1 kpl Sipuli
liian vähän rainbow gnocchi pastaa
ketsuppia
suolaa

Ohjeet

Arvon lotinaystävät!

Lotinamestari keksi jälleen täysin vahingossa äärettömän lotisevan herkkureseptin! Roomaakaan ei rakennettu päivässä, joten tämän reseptin kohdalla täytyy olla kärsivällinen ja seurata ohjeita tarkasti.

Resepti sopii erityisesti hajamielisille idiooteille.

Ihan pohjustuksena täytyy kertoa, että reseptin onnistumisen kannalta on äärettömän tärkeää, että pastakastike on lasipurkissa. (näin saadaan maksimoitua hermojen kireys ja pullistelevat verisuonet otsassa mahtuu kuljettamaan enemmän ruokaan lisättävää suolaa. Tämä selviää hetken päästä.)

Suu vaahtoavana, silmät pyöreinä ja litinälotinat mielessä kaupassa juostessa on myös erittäin oleellista unohtaa ostaa sipuli.

Vaikka isoäidin lotinat ovat aina hyvin herkullisia, niin niiden reseptiä harvemmin saa koskaan tietää, mutta Lotinamestari paljastaa jokaisen kokkailusession oleelliset (jopa vahingossa keksityt) vaiheet, jotta jokainen herkkusuu saisi nauttia mainiosta ruoasta päivittäin. 

Ihan aluksi kannattaa heittää lasipurkissa oleva pastakastike maahan! (Tähän sopii erityisesti polkypyörän tarakalla kuljetettu naminamiherkku ja alamäki.) Lotinamestari myös vastustaa yhteiskuntaa ja yleisiä lakeja, koska systeemi on mätä, niin suosittelen ajamaan kävelytiellä, johon purkki on hyvä hajottaa. Näin ollen myös paljasjalkaiset luomuhipit saavat ansionsa mukaan.

Yleisesti ottaen ruoan tehotuotanto ja lisäaineet ovat tärkeässä roolissa myös jauhelihan suhteen. Jauheliha kannattaa aina olla mahdollisimman halpista ja mieluiten myös alennuksesta, kuten tässä tapauksessa. Pastakastikkeen heittovaiheessa myös jauheliha sai kyytiä, joka aivan varmasti vaikutti lopputulokseen, koska tämä ruoka lotisee niin lujaa ettei edes sanat riitä! Tehotuotetussa halpislihassa on sellainen määrä kaikkea ylimääräistä, että sillä on varmasti oma tietoisuus ja näin saadaan lihaa säikyttelemällä se erittämään lisää lotinahormonia ennen valmistusta. Jatkossa aion kokeilla saadaanko herkkuruoasta vielä lotisevampi jos heitän lihan vastaantulevan auton tuulilasiin! 

Sitten itse reseptiin:

1. Keitä pasta (tätä täytyy olla liian vähän)

2. paista jauheliha ja pilko pekoni

3. lisää pekoni ruskistettuun jauhelihaan

4. kiroile unohtunutta sipulia ja rikkoutunutta pastakastiketta, 

5. lisäät reilusti suolaa (eikä sit säästellä tän kanssa)

6. kaikki lotinat sekaisin ja ketsuppia litratolkulla päälle.

Lopuksi koko lotinakomeus nautitaan lusikalla, koska haarukka on rikkaiden ihmisten turhaa hienostelua, eikä sillä voida lotista ruokaa naamariin niin nopeasti!

Ruoka on todellakin niin lotisevaa, että suosittelen tämän tarjoamista esimerkiksi ylioppilasjuhlissa, jossa vieraista tahdotaan mahdollisimman nopeasti eroon.

Rakkaudella:

Lotinamestari

 


Kommentit