Pizza tosi miehille ja naisille

Raaka-aineet

2 prk tomaattipyreetä
1 pkt jauhelihaa
1 prk herkkusieniä
4 kynttä valkosipulia
1 pss salamisuikaleita
1 pss kebablastuja
2 prk ananaspaloja
1 kpl Sipuli
3-4 kpl tomaatteja
1 pss Emmental-Mozzarella juustorastetta
Pizzapohja
2,5 dl kädenlämpöistä vettä
2-3 tl kuivahiivaa
1 tl suolaa
2 rkl RUOKAÖLJYÄ
n.5 dl vehnäjauhoa

Jaa resepti

Ohje

POHJA: Laita kädenlämpöinen vesi kulhoon, lisää suola, sekoita kuivahiiva pieneen määrään jauhoja ja sekoita nesteeseen. Lisää jauhoista noin puolet ja lisää öljy, lisää jauhoja kunnes taikina kimmoisaa. Laita liinan alle kohoamaan.

Sillävälin kun pohja on kohoamassa niin voi aukoa purkit ja paistaa jauhelihan johon oman maun mukaan mausteita, saa laittaa aika reilusti että ei jää mauttomaksi.

Kun pohja on kohonnut, levitä se käsin tai-/ja kaulimella pellille.

TÄYTTEET: Kun taikina pellillä niin olen antanut hetken kohota vielä siinä niin välttyy "moottorisahapohjalta" eli siitä ei tule niin kovaa että joutuu kirveellä pilkkomaan.

Sitten vaan pohjan päälle tomaattipyree, jauheliha, herkkusienet, pilkottu valkosipuli, salamisuikaleet, kebablastut, ananas, sipulisilppu, tomaatti, juustoraaste ja pinnalle reilusti pizza maustetta.

uuniin 220 asteeseen ja noin puolituntia, riippuu aika paljon uunista kuinka tehokas mutta vilkasee välillä pohjaa niin osaa ottaa oikealla aikaa pois.

Samankaltaisia reseptejä

Kommentit

ninuli83
Ihan järkyttävän hyvää mättöä, krapula päivän pelastus kun tajuaa vaan edellisenä päivänä tehdä ;) Raavaat miehet vaatii raskaat eväät myös joten miehille ollu erikoisen mieleen vähän lihaisampi pizza :)

Kaipaatko odotellessasi ruoan valmistumista jotain katsottavaa Telkusta? Täältä löydät etsimäsi: TV-ohjelmat tänään