Syntisen Hyvät Nachot

Reseptiä katsottu 27 678 kertaa
4 annosta | Valmistusaika 15 - 30 min

Raaka-aineet

Ostoslistalle
400 g maissilastuja
200 g maissia (säilyke) hyvin valutettuna
200 g kidney - papuja huuhdeltuna ja
hyvin valutettuna
2 tomaattia
1 pieni Sipuli
1 pieni lasi Jalapenoja
100 g cathedral City extra mature cheddar - juustoa
Dippi: **********
2 dl Barilla ARRABBIATA tomaattikastiketta
Dippi: **********
2 dl kermaviiliä
Dippi: **********
1 kypsä avocado
fleur de sel - suolaa
sitruunamehua
vettä

Ohjeet

Pese ja halkaise tomaatit. Poista siemenet, mutta älä heitä pois. Leikkaa tomaatit hienoiksi kuutioiksi. Leikkaa sipuli hienoiksi kuutioiksi. Huuhtase kidney - pavut ja valuta hyvin. Valuta myös maissi ja jalapenos hyvin.

Kuori avocado ja paina metallisiivilän läpi, mausta suolalla maun ja terveyden mukaan, lisää sitruunamehua ja sen verran vettä, että saat notkean dipin. Hakkaa tomaatin siemenet hienoksi ja sekoita tomaattikastikkeeseen. Näin saat kastikkeesta kuin "itsetehdyn" raikkaan (ja mitään ei mene hukkaan).

Esikuumenna uuni 250 C asteiseksi.

Aloita rakentaminen - Katso myös kuvasarja - :

Pellille, leivinpaperin päälle hyvät 2 kerrosta maissilastuja. Ripottele päälle ensin maissia, sitten kidney - pavut. Jatka tomaatilla, sipulilla ja jalapenolla. Lopuksi juustoraastetta päälle. Itse raastan jääkaapikylmää cheddaria hienoteräisellä käsiraastimella suoraan pellille - mutta kukin tyylillään... Kasaamisen pitäisi käydä nopeasti, etteivät maissilastut ota liikaan kostetutta itseensä.

Sitten koko komeus uuniin keskitasolle. Kun maissilastut alkavat tuoksumaan, niin kannattaa pitää silmät auki. Ota uunista, kun reunimmaiset alkavat saada ruskeaa väriä. Nostele tarjoiluvadille kuumana ja ihan kerroksittain. Ja sitten nauttimaan.

Vinkki: Itse syön ne lastut sellaisenaan, joihin on jäänyt juuston sitomana papuja jne. Lastut, joissa ei ole "täytettä" nappaan kastikkeiden kautta - näin saan monta erilaista makujuttua eikä kaikki mene yhdeksi "ranttaliksi" suussa...


Kommentit

FutoMaki
Tähän saattaa jäädä vaikka koukkuun...

Superkokki

Kokeilunhaluisia reseptejä, jotka vaativat myös kokilta enemmän.