Puolalaiset pannukakut - "Racuchy"

15 - 30 min

Raaka-aineet

2 kpl kananmunia
250 gr vehnäjauhoja
1 rkl sokeria
1 tlk suolaa
2 kpl isohkoja omenoita
xx gr tomusokeria
3-5 ml makutiivistettä (valinnainen)

Jaa resepti

Ohje

Perinteinen Puolalainen herkku, eli mini-pannarit jotka paistat helposti pannulla. Resepti on todella maukas, ja jos sinulla sattuu olemaan makuaineita kaapissasi, on tämä helposti älyttömän hyvä ja nopea resepti joka varmasti tekee kauppansa ottajalla. Makutiivisteenä käytin itse Vaniljaa ja pullan makuista tiivistettä nimeltä "Mumno"

Kuori ja paloittele omenat pieniksi paloiksi. Sekoita loput ainesosat isossa kulhossa. Taikinan koostumus pitäisi olla paksun rahkamainen, joten jos se on liian juoksevaa lisää jauhoja kunnes saat paksun rahkan koostumuksen. Jos taas ainesosat eivät sekoitu tasaisesti yhteen, tarvitset lisää maitoa. Sekoita lopuksi taikinan sekaan pilkotut omenat.

Nostele taikinasta vähän kerrallaan kuumalle pannulle jotta saat noin 10cm halkasijaltaan olevia pannukakkuja ja paista molemmin puolin kunnes pinta on saanut kauniin rusketuksen. Nosta tämän jälkeen pannukakut talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva imeytyy paperiin. Voit nyt ripoitella hieman tomusokeria pannukakkujen pinnalle, jotta saat niistä herkullisen makeita.

Toivottavasti maistuu sulle yhtä hyvin kun meidän perheelle teki :D

 

Samankaltaisia reseptejä

  • 16 1 Amerikkalaiset pannukakut
  • 5 0 Amerikkalaiset pannukakut
  • 2 0 Amerikkalaiset pannukakut
  • 8 2 Amerikkalaiset pannukakut
  • 4 5 Amerikkalaiset pannukakut
  • 0 1 Amerikkalaiset pannukakut

Kommentit

DonHermes
Jos jäi kiinnostamaan mistä hommasin nuo makuaineet, niin tässäpä linkki alkuperäiseen reseptiin ja makuaineisiin: https://hiivaton.com :)

Kaipaatko odotellessasi ruoan valmistumista jotain katsottavaa Telkusta? Täältä löydät etsimäsi: TV-ohjelmat tänään