Tohlopin kuha resepti

1 annosta 15 - 30 min

Raaka-aineet

2 kpl Kuha filettä
1 kpl Kesäkurpitsa
0.5 kpl Punasipuli
2 rkl Soijakastike
Sweetchilly kastike
Öljyä
Sitruunapippuri
Juustokumina
Suolaa

Jaa resepti

Ohje

Tohlopin kuha resepti

 

-Kaksi kuhafilettä

-Kesäkurpitsa

-Puolikas punasipuli

-Voi

-Öljy

-Sitruunapippuri

-Juustokumina

-Suola

-Soijakastike

-Sweetchilly kastike

 

Pilkotaan kesäkurpitsa ja sipulit. Tehdään kesäkurpitsasta pieniä halkaisemalla kurpitsaa poikitain kiekkoihin ja kiekot neljään osaan. Puolikas noin nyrkin kokoisesta punasipulista. Pilkotaan punasipuli poikittain ja halkaistaan poikittaisen palat pitkoittan noin puolen sentin välein.

 

Laitetaan pannu lämpeämään täydelle asteelle. Lisää öljyä ja kalafileet. Lisää fileiden päälle sitruunapippuria ja vähän suolaa sekä laita kalafileiden päälle peukalon kokoisia tilkkoja sweetchilly kastiketta molemmin puolin. Lisää pannulle hiukan voita lisäämään makua.

 

Paista kalafileet kypsiksi molemmin puolin. Maista välillä jos ette ole varma. Jos olet sulattanut kalafileet jäästä, niin katso että fileet ovat pehmeitä ja kypsiä myös keskeltä. Maista jos olet epävarma.

 

Kun kalafileet ovat kypsiä laita fileet lautaselle odottamaan ja sen jälkeen laita pannulle punasipulit ja kesäkurpitsa. Lisää hiukan sitruunapippuria ja suolaa sekä juustomina. Näihin suolaa voi laittaa hiukan enemmän kuin kalafileisiin. Lisää pieni pala Voita makua lisäämään. Paista punasipuli ja kesäkurpitsa rauhallisesti kypsiksi ja lisää lopuksi sweetchilly kastiketta hiukan joukkoon.

 

Kun olet lisännyt Sweetchilly kastikkeen pannulle paistetun Punasipulin ja Kesäkurpitsan joukkoon lisää vielä kalafileet pannulle. Tee fileille hiukan tilaa pannun sisäreunalle niin että Punasipuli ja Kesäkurpitsat eivät jää alle. Lisää noin 2 ruokalusikallista Soijastiketta. Odota noin 5 sekunttia ja ruoka on valmis.

 

 

Samankaltaisia reseptejä

  • 0 0 Marjainen kuha uunissa
  • 1 0 Perunankeittäjän kuha
  • 0 2 Savu kuha
  • 16 8 Kokonaisena paistettu kuha
  • 1 0 Tohlopin Piimäpasta
  • 2 3 Kuivamarinoitu kuha intialaisittain

Kommentit

Kaipaatko odotellessasi ruoan valmistumista jotain katsottavaa Telkusta? Täältä löydät etsimäsi: TV-ohjelmat tänään