Keväiset kalawrapit/ kylmät tortillat 22.5.2020

Reseptiä katsottu 1 372 kertaa
1 annosta | Valmistusaika 30 - 60 min

Raaka-aineet

Ostoslistalle
1-2 kpl tortilla per syöjä
2-3 dl savulohitahnaa (linkitetty)
1 tlk tonnikalaa tai muuta haluamaansa kalaa
tuoretta tillisilppua
kevätsipulisilppua / sipulia/purjoa...
kaalisalaattia
parsaa

Ohjeet

Tämä "wrap" koostui jämistä, joten määrät ovat siksi suuntaa antavia, linkitys savulohitahnaan löytyy alempaa. Siinä on tuorejuustoa, ranskankermaa, kylmäsavulohta, keitettyä kananmunaa, voikukkakapriksia, tilliä ja muita mausteita. Lisäsin siihen tonnikalan, kevätsipulin jämät ja tuoretta tilliä. 

Kaalisalaatti: suikaloi varhaiskaali ohuelti. Lisää oliiviöljyä, valkoista balsamicoa, sormisuolaa ja mustapippuria myllystä, anna maustua hetki. 

Parsat: kypsennä haluamallasi tavalla. Tai jätä kypsentämättä, kukin tavallaan ja riippuen minkä maalaisia ja kokoisia sekä kuntoisia parsat ovat, sama pätee kuorimiseenkin. Omat parsani olivat tuontiparsaa, isohkoja eikä kovin hyväkuntoisiakaan, napsautin puumaisen osan pois, pesin ja kypsensin nopeasti pannulla tilkassa suolavettä. Wrappien väliin halkaisin kahtia ja leikkelin suupaloiksi..

Wrap it: levitä kalatahnaa tortillalle, lisää hieman kaalisalaattia ja haluamallasi tavalla kypsennetyt parsat, kääri tortilla rullalle ja nauti. Säilyvät myös jääkaapissakin jos haluat myöhemmin tarjoilla. 


Tähän reseptiin linkitetyt reseptit

Kommentit

Taskuvenus
Mietin miten hyödyntää tuo kalatahnan loppu ja tortillapaketti eksyi silmiin joten siitä se lähti. Todellakin täyttäviä ja mukavan raikkaita. Tuo kaalisalaatti yksinkertaisuudessaan on mun ikisuosikki, voisin vetää sitä pelkästään päivät pitkät.