1 932
1 932

Broileri-banaanivuoka

Raaka-aineet

2-3 banaania
3 broilerin rintafilettä
1 sipuli
1 pieni tölkki herkkusieniä (mielummin tuoreita)
dl kermaa
öljyä

Jaa resepti

Ohje

Leikkaa broileri annospaloiksi, samoin banaani ja sipuli.

Laita pannulle n 1 rkl öljyä ja lisää siihen carry, sekoita että maku herää henkiin. Lisää broilerisuikaleet ja ota niihin hyvä väri lisää sitten baanaait, kääntele että niihinkin tulee väri, mutta älä anna tulla mössöksi. Voitele uunivuoka ja kaada tämä kaikki siihen, lisää mustapippuria vähän päälle yrttejäkin voi laittaa oman mielen mukaan.

Tee sitten kastike. Laita öljyä kattilaan lisää silputtusipuli ja valutetut herkkusienet, näihinkin saa tulla vähän väriä. Murenna kanaliemikuutio ja lisää kerma, anna kiehua hiljalleen ja mausta vielä mustallapippurilla ja suolaa jos tarvitsee. Kastike on nyt toffeen värinen. Kaada broiskujen ja baanien päälle ja pistä uuniin vielä n ½ tuntia.

Tarjoile riisin tai vaikka perunamuussin kanssa.

Tuorekurkku ja sipuli leikataan pieneksi ja lisätään tilliä reilusti. Tee etiikasta ja sokerista liemi, kaada kurkkusipulin päälle ja sekoita hyvin.

 

Samankaltaisia reseptejä

  • 11 7 Karpaloilla täytettyä Broilerinrintafilettä
  • 1 1 Taikinoidut Broileripihvit
  • 0 0 Banaani-Broilerkastike
  • 4 4 Nopea broileri-herkkusienikastike
  • 2 2 Pippurinen possukastike
  • 4 0 Tomaattinen broilerisoosi

Kommentit

naija
Olipa hyvää ja kauniin väristä vaikka ei vallitettavasti näy kuvassa. Harmi että en saanut tuoreita herkkusieniä. Pekoni olisi kanssa antanut lisämakua, mutta nyt sitä ei ole täällä saatavana. (kuulin kyllä että sianlihaa löytyy, mutta en ole itse siihen törmännyt vielä ja ehkä nyt kestän sen) ;o))

Kaipaatko odotellessasi ruoan valmistumista jotain katsottavaa Telkusta? Täältä löydät etsimäsi: TV-ohjelmat tänään