Tortillalasagne

Reseptiä katsottu 21 640 kertaa
Valmistusaika 30 - 60 min

Raaka-aineet

Ostoslistalle
700 g Jauhelihaa
1 pss Jauhelihamausteseos
1 pkt Tortillalettuja
Punainen paprika
Cheddar-juustodippiä
Tomaattipyrettä
Juustoraastetta

Ohjeet

1. Ota jauheliha huoneenlämpöön vähintään 15 minuuttia ennen paistamista. Tällä välin voit pilkkoa paprikan sopivan pieniksi paloiksi.

2. Laita uuni lämpenemään 225 astetta. Ruskista jauheliha. Lisää paprikat ja mausteseos, sekä lorauta joukkoon vettä noin 0,5dl-1dl.

3. Ota esille uunivuoka. Mikäli käytät suorakaiteen muotoista niin kuin minä, joudut hieman leikkaamaan tortillalettuja mukailemaan reunoja. Itse käytin kaksi lettua per kerros, mutta pyöreään vuokaan voit laittaa myös yhden. 

4. Levitä lettujen päälle tomaattipyrettä, sen päälle cheddar-dippiä ja kolmantena jauheliha-paprikaseosta oman maun mukaan. Kuitenkin niin, että jauhelihaseosta riittää vähintään kolmeen kerrokseen. Kasaa samalla tavalla kunnes vuoka on täynnä ja jauheliha-paprikaseos loppuu. 

5. Voit laittaa juustoraasteen suoraan viimeisen jauhelihakerroksen päälle tai sitten voit laittaa vielä yhden kerroksen tortillalettuja ja vasta sitten juustoraastetta. 

6. Paista 15-25 minuuttia. 

Kuvan lasagneen on käytetty vain 400g jauhelihaa, mutta kannattaa ostaa isompi pakkaus tai muuten kerrokset jäävät hirveän ohuiksi. 


Tilaa Kotikokin uutiskirje!

Kaipaatko ideoita ruoanlaittoon? Kotikokin uutiskirje tarjoaa sinulle reseptit viikon jokaiselle päivälle sekä mahdolliset Kotikokin ja yhteistyökumppanien tarjoukset. Arvomme tilaajien kesken kuukausittain 100 euron arvoisen S-ryhmän lahjakortin.

Tilaamalla uutiskirjeen suostut käyttöehtoihimme. Lue tietosuoja tästä.

Lue Alman käyttöehdot tästä

Kiitos tilauksesta! Olet liittynyt listalle onnistuneesti. Jokin meni pieleen tilauksessa. Yritä uudestaan.
Ladataan...

Kommentit