34 966
34 966

Tortillalasagne

30 - 60 min

Raaka-aineet

700 g Jauhelihaa
1 pss Jauhelihamausteseos
1 pkt Tortillalettuja
Punainen paprika
Cheddar-juustodippiä
Tomaattipyrettä
Juustoraastetta

Jaa resepti

Ohje

1. Ota jauheliha huoneenlämpöön vähintään 15 minuuttia ennen paistamista. Tällä välin voit pilkkoa paprikan sopivan pieniksi paloiksi.

2. Laita uuni lämpenemään 225 astetta. Ruskista jauheliha. Lisää paprikat ja mausteseos, sekä lorauta joukkoon vettä noin 0,5dl-1dl.

3. Ota esille uunivuoka. Mikäli käytät suorakaiteen muotoista niin kuin minä, joudut hieman leikkaamaan tortillalettuja mukailemaan reunoja. Itse käytin kaksi lettua per kerros, mutta pyöreään vuokaan voit laittaa myös yhden. 

4. Levitä lettujen päälle tomaattipyrettä, sen päälle cheddar-dippiä ja kolmantena jauheliha-paprikaseosta oman maun mukaan. Kuitenkin niin, että jauhelihaseosta riittää vähintään kolmeen kerrokseen. Kasaa samalla tavalla kunnes vuoka on täynnä ja jauheliha-paprikaseos loppuu. 

5. Voit laittaa juustoraasteen suoraan viimeisen jauhelihakerroksen päälle tai sitten voit laittaa vielä yhden kerroksen tortillalettuja ja vasta sitten juustoraastetta. 

6. Paista 15-25 minuuttia. 

Kuvan lasagneen on käytetty vain 400g jauhelihaa, mutta kannattaa ostaa isompi pakkaus tai muuten kerrokset jäävät hirveän ohuiksi. 

Samankaltaisia reseptejä

Kommentit

Kaipaatko odotellessasi ruoan valmistumista jotain katsottavaa Telkusta? Täältä löydät etsimäsi: TV-ohjelmat tänään