Lotinaleivät

Reseptiä katsottu 8 300 kertaa
1 annosta | Valmistusaika Alle 15 min

Raaka-aineet

Ostoslistalle
3 kpl paahtoleipä
6 kpl meetvurstisiivu
rainbow kermajuustoa
6 kpl jalopenosiivu

Ohjeet

Lotinamestari lupasi auttaa rasvamaksasta kärsivää kotikokkikollegaa hädässä!

Tämänkertaisen reseptin tarjoaa suurelle kansalle Espoon Kilon homeisissa opiskelija-asunnoissa asuva puhekyvytön, hieman vajaaälyinen ja alkoholin kerskakulutukseen taipuvainen jo sankarimaineeseen noussut, nimensä etuliitteen vahvasti lunastanut Lotina-Jaro!

Lotina-Jaro (toiselta nimeltään Jarozard) sai vihdoin varastettua itselleen kameran ja pullorahoista saatiin kerättyä tarpeeksi taateleita, jotta saatiin otettua kuva herkullisista lotinaleivistä ja lähetettyä se internetin ylitse Lotinamestarin haltuun. Resepti litisee ja lotisee todella kovaa, mutta sen keksijällä on hieman ongelmia lukutaidon kanssa, puhumattakaan kirjoitustaidosta, joten päätin auttaa miestä hädässä ja tuoda tämän nautinnollisen suuorgasmin ihmisten tietoisuuteen!

Valmistusohje:

1. Asettele paahtoleivän palaset eroottisesti silmää miellyttävälle lautaselle.

2. Sijoita leipien päälle kaksi meetvurstisiivua, tarpeeksi rainbow kermajuustoa ja kaksi jalopenosiivua. Täytteet tulee lisätä juuri nimenomaisessa järjestyksessä, jotta saavutetaan maksimaalinen lotinakerroin.

3. Tunge lotinalasti mikroon ja lämmitä maksimitehokkuudella niin kauan että juusto sulaa kauniiksi leipien päälle.

4. Nauti rakkaudella.

Lotinamestari suosittelee jokaista kokeilemaan tätä kulinaristista nautintoa ja pysymään mahdollisimman kaukana Espoon Kilosta.

Lotinaleipien nautiskelu sopii erityisesti krapulasta kärsiville videopelien ystäville.

-Lotinamestari.


Kommentit