58 462
58 462

Kinuskitäytekakku

Raaka-aineet

4 munaa
dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
dl kermaa (kuohu/ruoka)
2 munan keltuaista
n.3/4 dl sokeria
3 rkl maizenaa
1-2 tl vaniliinisokeria
sekaan vähän kermavaahtoa
vadelmia
banaania
esim. maitoa
1 dl kuohukermaa
½ dl sokeria
½ dl fariinisokeria
1 tl voita
½ tl vaniliinisokeria
n.2 dl Kermaa
lisäksi: suklaata

Jaa resepti

Ohje

Kakkupohja: Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää vehnä- leivinjauhe sekoitus. Sekoita varovasti, älä enää vatkaa. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista 200`c n.30 minuuttia (alle...). Halkaise kakku kolmeen osaan, täysin jäähtyneenä.

Vanilijakreemi: Laita kattilaan kerma, keltuaiset, sokeri ja siivilöity maizena. Kuumenna kiehuvaksi, koko ajan sekoittaen. Jäähdytä kiisseli. Lisää vasta sitten vaniliinisokeri ja vatkaa tasaiseksi. Lisää vähän kermavaahtoa joukoon.

Täyttäminen: Survo banaani ja vadelmat haarukalla soseeksi. Aseta halkaistun kakun pohjakerros tarjoilualustalle ja kostuta se. Täytä vanilijakreemillä tai vadelma-banaani survoksella. Laita seuraava kakkulevy päälle, kostuta ja täytä. Sitten kansipala, muista kostuttaa myös se.

Kinuski: Keitä kermaa ja sokereita hiljalleen,välillä sekoitellen. Sekoita rasva ja vaniljasokeri valmiiseen kinuskiin ja kaada kuumana kakun päälle. Tasoita nopeasti.

Ole nopea! Kuvissani näkyy hitaus ;)

Koristelu: Vatkaa kerma vaahdoksi ja pursota sitä reunoille alhaalta ylöspäin.

Lisäksi: Suklaasydämet on valmistettu kaikessa yksinkertaisuudessaan, niin että sulata hieman suklaata esim. mikrossa. Valuta vaikka lusikalla haluamiasi muotoja leivinpaperin päälle. Anna kovettua jääkaapissa. Irrota varovasti paperista ja koristele.

Samankaltaisia reseptejä

Kommentit

Kaipaatko odotellessasi ruoan valmistumista jotain katsottavaa Telkusta? Täältä löydät etsimäsi: TV-ohjelmat tänään