3 631
3 631

Pinaatti-pekoni-lasagne

6 annosta 30 - 60 min

Raaka-aineet

1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
300 g pakastepinaattia
400 g yrtti-tomaattimurskaa
1 dl pestoa
400 g raejuustoa
1 rkl ketsuppia
1 pkt amerikanpekonia
8-9 lasagnelevyä
suolaa
pippuria
valkopippuria
sokeria
juustoraastetta

Jaa resepti

Ohje

Kuullota sipuli ja valkosipuli pannulla öljyssä. Lisää pinaatti. Kun pinaatti on sulanut, lisää tomaattimurska, raejuusto, pesto ja ketsuppi. Hauduta hetki. Mausta mustapippurilla, suolalla ja valkopippurilla sekä hyppysellisellä sokeria. Leikkaa pekonisuikaleet neljään osaan.

Voitele uunivuoka. Laita pohjalle ohut kerros pinaattikastiketta. Lado päälle yksi kerros lasagnelevyjä ja niiden päälle paksumpi kerros kastiketta. Laita muutama siivu pekonia kastikkeen päälle ja ripottele ohut kerros juustoraastetta pekonien päälle. Seuraavaksi taas yksi kerros lasagnelevyjä, kastiketta, pekonia ja juustoa. Laita tämän päälle vielä yksi kerros lasagnelevyjä, kastiketta ja pekonia. Ripottele päälle paksumpi kerros juustoraastetta. Paista uunissa 200 asteessa noin 45 min kunnes lasagnelevyt ja pekoni ovat kypsiä.  

Samankaltaisia reseptejä

Kommentit

siirin
Reseptin löysin Valion mobiilisovelluksesta, lisäsin siihen vain pekonin ja ketsuppia. Epäröin ensin raejuuston laittamista lasagneen, mutta aivan hyvää tuosta tuli. Kastike näyttää pannulla melkoiselta moskalta, mutta lasagnen sisällä meni oikein mainiosti.

Kaipaatko odotellessasi ruoan valmistumista jotain katsottavaa Telkusta? Täältä löydät etsimäsi: TV-ohjelmat tänään