6 469
6 469

Laiskan lasagne (tonnikala, mozzarella)

Raaka-aineet

2 prk tonnikalaa
2 prk tomaattimurskaa (maustamatonta tai maustettua)
5 rkl chilituorejuustoa
1 Sipuli
1 pieni paprika
pizzamaustetta
pippurisekoitusta
sipulijauhetta
yrttisuolaa
-
mozzarellapallo
lasagnelevyjä
-
n. 2 dl rasvatonta maitoa
1 muna
juustoraastetta

Jaa resepti

Ohje

Heitä paistinpannulle tonnikalat, tomaattimurskat, kuutioidut sipulit ja paprikanpalaset ja tuorejuustot. Sekoittele ja kuumentele, mausta ehdotuksen mukaan tai oman makusi mukaan.

Viipaloi mozzarellapallo viipaleiksi. Voitele uunivuoka ja heitä pohjalle tonnikalakastiketta, sitten mozzarellaviipaleita ja päälle lasagnelevyjä. Toista samaa kuviota kunnes ainekset ovat loppu :) Päällimmäiseksi tonnikalakastiketta.

Sekoita munamaito ja mausta halutessasi esim. mustapippurilla. Kaada vuokaan (tuo munamaidon määrä ohjeessa on ihan mututuntuma-arvio). Ripottele päälle juustoraastetta. Paista uunissa 175 asteessa n. tunti, tai kunnes näyttää hyvältä.

Samankaltaisia reseptejä

Kommentit

beibee
Herkkua, ja niiiin helppoa! Huomattavasti vaivattomampi tehdä kuin esim. makaronilaatikko, jota varten pitäisi paistaa jauhelihat ja keittää makaronitkin vielä erikseen. Ja lasagnen juustokastike nyt tunnetusti palaa aina pohjaan... Tässä siis supernopea ja helppo ohje arkeen, eikä todellakaan mikään kompromissi, vaan mozzarellan ansiosta iiiihanan maukas! (Voihan sen toki poiskin jättää.) Paprikalla hain pientä terveellisyyden pilkahdusta. Jos olisi oikein kiire, niin tämä valmistuisi ehkä ilman paistinpannuakin, eli sekoittaisi vaan jossain kipossa nuo tonnikalat sun muut kylminä sekaisin? Pistetään kokeiluun. Sopii myös opiskelijabudjetille (muista tällöin Lidlin halpa chilituorejuusto ja kesän halvat paprikat).

Kaipaatko odotellessasi ruoan valmistumista jotain katsottavaa Telkusta? Täältä löydät etsimäsi: TV-ohjelmat tänään