Lapsen kiukkupizza

Reseptiä katsottu 15 723 kertaa
1 annosta | Valmistusaika yli 24 h

Raaka-aineet

Ostoslistalle
POHJA:
linkitetty
Tomaattikastike:
linkitetty
Täyte:
1 prk tonnikalaa
1 prk ananasta
kinkkurouhetta
pepperonimakkaraa
juustoraastetta

Ohjeet

Leivonta:

Kaulitaan, rytätään kun tarttuu leivonta-alustaan kiinni. Kaulitaan ja lisätään jauhoja. Rytätään kun vieläkin tarttuu. Kourallinen jauhoja lisätään ja hakataan lihanuijalla ohuemmaksi.

Lopuksi tuli suuri hermostus ja tokaistiin p*****e mä mitään pizzaa tee.

Jätetään pohja yöksi leivonta-alustalle. Ja jatketaan kaulitsemista aamulla ja lihanuijalla nuijimista. Nyt tulee valmiiksi kolmen kämmenen kokoinen epämääräisen näköinen lättynä.

Lisätään puoli senttiä tomaattikastiketta kaadetaan pussista juustorastetta. Lätkähtää sellanen nyrkin kokoinen möykky ja vähän irtoraastetta. (Isosisko sai levitellä sitä juustoa vähän). Lisätään purkillinen tonnikalaa, purkillinen ananasta sekä loput edellisen illan kinkkurouheesta ja pepperonimakkaroista. Seuraa uusi kiukku, kun molempia on liian vähän. Lopuksi vähän juustoraastetta päälle, kun sieltä kaiken täytteen alta juustoa ei näkynyt yhtään.

Paistettiin 240 asteessa kunnes näytti paistetulta.


Tähän reseptiin linkitetyt reseptit

Kommentit

sarakkaasi
Tässä nuorimmaiseni itse tekemä pizza. =) Valmista tuli viimeinkin, vaikka kyllä se kesti!

< script type = "text/javascript" > $('[data-action="showmessage"]').on('click', function (event) { event.preventDefault(); $.roheanotify({ type: 'error', message: $(this).attr('data-message') }); }); < /script>