Reseptikommentit

Kannen alla kun hauduttaa, niin ei pitäisi ihan koppuraksi paistua. Ja määrällisesti vain koristeeksi, loput sitten ihanasti hautumaan punajuuren sekaan. Hyvä vinkki muuten, että jos ei kannen alle laita, niin eipä siihen pinnalle ole niitä pakko laittaa lainkaan tai murustelee ihan pieneksi, niin kuin sanoit. Paras osuus on pinnan alla muutenkin, nam nam :)
Nam. Oikeen hyvää tuli. Hieman meni rapeaksi aurajuustot päällä, mutta hyvää on. Aurajuusto kannattaa murustaa pieneksi jos ei halua kokkareita, sillä se ei sula sekaan.
23.12.2019 jukep
Nami, niin on :P
16.12.2019 peetu1
Kyllä kannattaisi ainakin kokeilla valkosipulin istutusta pihaan, maan lämpö saa olla 3 astetta ! Mittaa , kaiva kuoppa ja laita siihen uutta lämmintä multaa ja istuta ! Ei kai maa ole vielä jäätynyt aivan ?
30.10.2019 Bettan
Meillä pitäis pistää valkosipulit maahan, ukko sai jostain ryhmästä niitä meille. Vaan nyt ollaan jo pakkasella, pitää testata mallun vinkkiä ja koittaa ikkunalautaa, tosin se on niin pieni ja kissat jyrää kaiken mitä siinä on, lattialle kumoon menee. Toivottavasti saatais maahan asti viä.
peukku,kokeiluun menee
Kasvaahan valkosipulit vaikka kukkapurkeissa ikkunalaudalla.
25.10.2019 mallu51
Kiitos Bettan.Ei näitä E-aakkosia tarvita meidän keittiöissä.
25.10.2019 mallu51
Olet niin oikeassa harvalla on omat tai kylän valkosipuliviljelmät käytössä, näin se on että tasan ei käy onnen lahjat. Nyt olisi korkea aika istuttaa valkosipuli
, lokakuun puolesta välistä eteenpäin kun maan lämpö alkaa olla vähemmän kuin 10 astetta, juuri ennen roudan tuloa. Kolmen asteen maanlämpö taitaa olla paras, näin sanoi anoppi ennenvanhaan. Syksyllä istutetuista valkosipuleista saa parhaan sadon.
25.10.2019 Bettan
Lue tuotteen ainesosat,niin säästytään tästä jaarailusta.
25.10.2019 mallu51
Joita kumpaakaan ei ole tässä.
E211 on juuri sitä natriumbentsoaattia,
E330 taas tavallista sitruunahappoa.
25.10.2019 mallu51
Ja Bettan, mitä valkosipuliin tulee, on aika harvalla kotikyläläiseen valkosipuliin mahdollisuus. Espanjalainen valkosipuli on valkosipulin valinnassa erittäin hyvä, sillä valtaosa valkosipuleista tuodaan Kiinasta. Näissä kiinalaisissa saa olla tarkkana, jotta valkosipuli on terve. Siksi kannattaakin aina valita sipuli, jossa on juuret mukana, eikä leikattu pois.
Tuossa kuva tuosta purkin kyljestä. Niin kuin yllä sanoin, valkosipulia, vettä, maitohappoa. Mitä säilykkeeseen noin yleisesti tulee, niin huomattavasti vähemmän mitään ylimääräistä, mitä monessa muussa säilykkeessä on. Mutta jos ei säilykkeitä käytä, voi totta kai sen vaihtaa tuoreeseen valkosipuliin, itse pidän tämän säilötyn sipulin pehmeydestä.

Aina sitä oppii kukin uutta :) Se, mikä toiselle toimii, ei välttämättä toimi toiselle.
Googlasin mitä tämä ihmettä Valkoliekki on. viiniä vai ? ja purkin sisällössä on E211 sekä E330 mitä lie ne sitten onkaan mutta tänne ne aakkoset ei tule yli keittiön kynnyksen. Valkosipulia on aina iso letti keittiössä, kotikylässä viljeltyä eikä Espanjan turistia ! Peukku kuitengin tuolle gratiinille jos sen tekoon menee kunnon valkosipuli, meidän kersat tykkää tällaisesta.
25.10.2019 Bettan
Wer lesen kann,ist klar im Vorteil.
25.10.2019 mallu51
Valkoliekki on säilöttyä valkosipulia. Tuo pehmeän kivan valkosipulisen maun. Esimerkiksi valkosipulikeittoon paahdan valkosipulia, pilkon mukaan sellaisenaan ja laitan tätä. Kaikissa oma makunsa.
Olet väärässä, Mallu. Valkoliekki on säilöttyä espanjalaista valkosipulia, jossa säilömisaineena on maitohappoa. Tämän lisäksi mukana on vettä. Markkinoilla on muita tuotteita, jotka sisältävät mainitsemiasi.
Valkosipulimössöä,mikä sisältää myös sokeria,sitruunahappoa ja natriumbensoaattia,mikä saattaa aiheuttaa haittaa sokeri-ja insuliiniaineenvaihdunnassa,hidastaa yleensäkin solujen toimintaa ja muuttaa meidän geneettistä coodia.
Käytä mieluummin valkosipulia sellaisenaan,ehkä omasta maasta ensi vuonna.
24.10.2019 mallu51
Tää kombo toimii aina, peukku! Varmasti ihan tavallinenkin pasta käy ravioleiden sijaan.... siis Valkoliekki, mikäää? Joku valkosipulikastike? Se kannattaa varmaan vähän selittää tuossa reseptissä, en usko olevani ainoa joka sitä ei tiedä!
Joo, suosittelen kokeilemaan näitä lasten kanssa ja sitten aikuisten kesken syömään Dumlet sellaisenaan :D
Siskonpojat pyysi mua näitä tekemään viime viikolla kun olin heidän kaitsijana- olivat tavalliset dumlet kaupasta loppu, likööri-versioita vain hyllyssä joten jäi väliin....kyllä kai nää pitää poikien kanssa testata mutten usko että menee muutoin jatkoon!
peukku ja leipomaan
Nättejä&Kivoja Pikku Suolapaloja...HIENOA . Palaillaan....Hymy
tein pohjan mutta ei tullut vihreää ja punaista niinkuin kuvassa
23.11.2015 MaisaL
Peukku !
12.11.2015 Bettan
Houkuttelevat kuvat, peukku !
18.09.2015 Bettan
Peukku ! vihdoinkin resepti jossa ei ole leivinjauhetta mukana !
28.08.2015 Bettan
Tosi ihanan näköistä on, peukku !
17.08.2015 Bettan