Reseptikommentit

Hei! Jos haluat osallistua reseptilläsi Taffelin kilpailuun, käy lisäämässä tagi-kohtaan sana Taffel.
Näyttääpä hyvältä! Tällä reseptillä kannattaa ehdottomasti osallistua Kotimaisen ruoan kuukausi -haasteeseen. Lisää reseptiisi tagi kotimaista2017 syyskuun loppuun mennessä, niin olet mukana kolmen 100 euron arvoisen ruokalahjakortin arvonnassa.
https://www.kotikokki.net/teemat/kotimaisenruoankuukausi
Onpa kaunis puuro, suomalaista ruokaa parhaimmillaan! Tällä kannattaa ehdottomasti osallistua Kotimaisen ruoan kuukausi -haasteeseen. Lisää syyskuuun loppuun mennessä reseptiin tagi kotimaista2017 ja olet mukana kolmen 100 euron arvoisen lahjakortin arvonnassa!
https://www.kotikokki.net/teemat/kotimaisenruoankuukausi
Herkullinen resepti! Tällä reseptillä kannattaa ehdottomasti osallistua Kotimaisen ruoan kuukausi -haasteeseen. Lisää reseptiisi tagi kotimaista2017 ja olet mukana ruokalahjakorttien arvonnassa! Lisätietoja löydät täältä: https://www.kotikokki.net/teemat/kotimaisenruoankuukausi
Vaikuttaapa hyvältä! Tällä reseptillä kannattaa ehdottomasti osallistua Kotimaisen ruoan kuukausi -haasteeseen. Lisää reseptiisi tagi kotimaista2017 ja olet mukana ruokalahjakorttien arvonnassa! Lisätietoja löydät täältä: https://www.kotikokki.net/teemat/kotimaisenruoankuukausi
Vaikuttaapa herkulliselta! Tällä reseptillä kannattaa ehdottomasti osallistua Kotikokin Kotimaisen ruoan kuukausi -haasteeseen: lisää reseptiisi syyskuun aikana tagi kotimaista2017 ja olet mukana 100 euron ruokalahjakorttien arvonnassa!
Upea resepti Naija! Tällä reseptillä kannattaa ehdottomasti osallistua Kotimaisen ruoan kuukausi -haasteeseen: lisää reseptiisi tagi kotimaista2017 ja olet mukana 100 euron ruokalahjakorttien arvonnassa! :)
Hei! Ylläpito on puuttunut asiattomiin kommentteihin, siksi ne ovat kadonneet näkyvistä. Tahallinen kiusanteko johtaa myös banniin, kuten tässä tapauksessa, kun kiusaa on tehty moneen eri reseptiin ilman aikomustakaan keskustella asiallisesti. Mukavaa päivää!
Muistetaan kaikki pitää kommentointi asiallisena, niin kaikilla on täällä hyvä mieli keskustella ja jakaa reseptejä! :)
Hei, yksi teelusikallinen vastaa viittä millilitraa. Eli aika pienestä määrästä puhutaan, 1/5 teelusikallisesta. :)

Tuuli/Kotikokki
@mellumh Voin määrää tosiaan on kyselty tähän reseptiin!
Hei @Ginia! Voitko lisätä vielä nesteen määrän tähän reseptiin? :)
Keskusteluketjuissa näytetään aina automaattisesti viisi keskustelukommenttia. Jos kommentteja on lisää on ketjun perässä painike "Näytä kaikki kommentit."

Erilaisia valmistutapoja saa toki ehdottaa, mutta niin kuin tuossa pidemmässä vastauksessa kirjoitin, niin kannattaa myös kiinnittää huomiota, miten asiat muotoilee.

Toistan toiveeni vielä edellisen kommenttini lopusta, että kaikki osapuolet ottaisivat nyt askeleen taaksepäin ja jättäisivät tämän keskustelun rauhaan. Jos olen ilmaissut itseäni epäselvästi tai muuten jää jotain kysyttävää, voi minuun olla yhteyssä yksityisviestin kautta.
Hei @peetu1 ja @Bettan!

Viime aikoina on verkossa on paljonkin keskusteltu nettikommentoinnista. Esimerkiksi Nyt.fi:ssä, joka sulki kommentointiosionsa kokonaan pariksi viikoksi miettiäkseen kommentointien roolia palvelussaan. Surullisin esimerkki lähiajan ihmisten käyttäytymistä verkossa on hyppyrimäessä kuolleesta 16-vuotiaasta tytöstä, jonka sisko saa lukea nyt verkossa surunsa keskellä, kuinka tämä kuollut tyttö sai sen, minkä ansaitsi tuntemattomien ihmisten toimesta.

Verkossa kommentoidaan nykyään aivan liian helposti ajattelematta sitä, miten oma kommentti saattaa vaikuttaa toisiin. Enkä tarkoita nyt sitä, että asioista ei saisi olla eri mieltä, mutta myös sillä on paljon merkitystä, miten asian muotoilee tai tuo esiin. Kannattaa myös muistaa aina, että harvemmin on yksi ainoa oikea tapa tehdä asioita.

Kotikokki on ruoasta innostuneiden reseptien luonti ja keskustelupaikka, johon olemme koko Kotikokki-tiimin voimin pyrkineet luomaan turvallisen ympäristön, jossa jokainen tuntee itsensä tervetulleeksi. Toki välillä tunteet kuohahtavat esiin, mutta tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että käytöstavat unohdetaan tai sitä, miten toisia ihmisiä kohdellaan. Tarpeen tullessa ylläpito tulee jakamaan kommentointikieltoja. Pyritään kuitenkin siihen, että tämä on tarpeetonta. Pyritään mieluummin siihen, että annamme omalle käytöksellämme positiivista esimerkkiä muille, erityisesti nuorille käyttäjillemme!

Aion julkaista tämän samaisen tekstin myös keskustelupalstan puolella ja toivon, että tämä reseptin kommentointi ja toisten nokittelu päätyy tähän viestiini.
Okeiiiii, no sitten pitää melkein ehdottomasti kokeilla!
Näyttää todella hyvältä, lisään heti kokeilulistalle!
Taisinkin juuri löytää käyttöä jääkaapissa oleville kesäkurpitsoille!
Ihanan väristä! Itse olen aina ollut hieman epäluuloinen vihreitä smoothieita kohtaan, mutta ihan kiinnostuksesta, onko maku vai suolainen? Jos joskus rohkaistuisi kokeilemaan...
Nyt on kyllä hyvänkuuloiset raaka-aineet!
Kinuskia ja mansikoita, nammm!
Salmiakin ystävän unelma ♥
Kuulostaa herkulliselta! Onko kuinka tulista?
Banaania, tummaa suklaata, mascarponea... Tässä on kyllä paljon aineksia, joista pidän :P
Ihania ♥
Näyttää kyllä superisti herkullisemmilta kuin kaupan lätyt!
Kuulostaa helpolta arkiherkulta, nam!
Mascarponeherkut uppoaa aina! :)
Mahtava idea ja helppo syödä!
Näyttääpä hyvältä!
Pitääkin kokeilla väliin raparperia! Itse tulee käytettyä yleensä banaania tai vadelmia.