Suosikkireseptien kokoelmat

Uusimmat kommentit

Tää toimii, mut mä laitan täytteeksi pullien sisään pekonia, sinihome-, parmesaani- tai goudajuustoa maun ja fiiliksen mukaan. Sit ne on vielä herkullisempia.
Tiesin että on hyvää ja mehevää mutta petyin ettei kola maistunut. Vinkiksi voin myös antaa että voi olla tarve hieman suuremmalle aloituslämmölle, jotta Cola saadaan kiehumaan ja kunnolla höyrystymään; itselläni 200 astetta ei riittänyt!
"Jokainenhan" EI osaa tehdä lihapullia lainkaan,Paloska ! Muori 97 v. sairastui ja sai kodinhommiin avustajat joitten piti laittaa ruokaa hänelle. Jauhelihasta Muori 97 v. pyysi saada lihapullia. Kunnan lähettämät Kotihengettäret ( toisella 4 omaa lasta ) seisoivat keittiössä kuin kysymysmerki...
Bettan 16.12.2017
Kerroppas kun hän teki ruskean kastikkeen pullille niin laittoiko hän siihen lihaliemikuutiota. Minusta tuntuu ettei minun mummoni laittanut kun ei niitä varmaan ollut saatavillakaan silloin. Minä en laittanut nyt lihaliemikuutiota vain suolaa ja hieman maustepippuria ja hyvää tuli.
luomumummo 16.12.2017
Nämä oli kyllä hyvänmakuisia. Muistelen että oma mummonikin käytti vehnäjauhoa sekä maustepippuria maustamiseen. Ihan turhaa laitaa korppujauhoja ja muuta nestettä. Liiallinen maustaminen pilaa lihan maun. Tätä makuamuistoa olen etsinytkin ja yrittänyt itse loihtia siinä onnistumatta. En laita ...
luomumummo 16.12.2017

Keskustelut ja merkinnät

Kirjoita viesti
Seuraa