Reseptikommentit

Hyvä perusohje! 🧝‍♀️👍🍅
10.02.2021 Aura
Oikeeta voita ja kinkkusiivu päälle nii tulee vieläki parempi
Peukku! 🧝‍♀️🥣
01.06.2020 Aura
Kokeilin tänään. Ei maksanut vaivaa. Sama purkkitonnikalan maku hieman eri paketissa. En suosittele.
Nyt on aivan pakko saivarrella ammttikokille eli dragonille. Sana 'pihvi' on perin kaksijakoinen eikä sen voi sanoa kategorisesti tarkoittavan yhtä eikä toista. Esimerkiksi Hampurinpihvi on nimenomaan jauhelihasta tehty pihvi, se ei siis ole kokolihaa, vaikka sitä pihviksi kutsutaankin. Toisaalta Wieninleike on kokolihaa, ja tuo sanan loppuosa eli leike nimenomaan kertoo, että kyseessä on kokoliha. Tätä jakoa on käytetty takavuosina varsin yleisesti erottamaan kokolihasta tehdyt annokset jauhelihasta tehdyistä. Nykyään pippuripihvi on paljon yleisemmin kokolihaa kuin jauhelihaa, mutta tuossa vielä 70-luvulla pippuripihvi saattoi hyvinkin olla jauhelihaa, kuten se monissa lounas- ja työmaaruokaloissa on edelleen, samoin kuin sipulipihvi.

Tonnikalapihvi voi siten olla aivan miten tahansa valmistettu ja silti se on pihvi. Toki perinteinen kalasta leikattu palanen on paistettuna eri asia kuin tämän reseptin pihvi, siitä olen täysin samaa mieltä. Nimi on kuitenkin sama.
Ihana ajatus tuo minttu.
Aiompa het pianki kokeilla.
Peukku!
30.06.2019 peetu1
Pitää nyt hieman saivarrella näin ammattikokkina. Tällä reseptillähän ei ole mitään tekemistä tonnikalaPIHVIN kanssa. Tää on periaatteessa jauhelihapihvi. Eli jauhetusta ja vieläpä kypsennetystä tonnikalasta valmistettu murekemassa, joka on leivitetty ja paistettu pihvin muotoon. TonnikalaPIHVI paistetaan tonnikalafileestä leikatusta kokolihaviipaleesta, joka on ihan täysin eri asia kuin tämä.
Pitää nyt hieman saivarrella näin ammattikokkina. Tällä reseptillähän ei ole mitään tekemistä tonnikalaPIHVIN kanssa. Tää on periaatteessa jauhelihapihvi. Eli jauhetusta ja vieläpä kypsennetystä tonnikalasta valmistettu murekemassa, joka on leivitetty ja paistettu pihvin muotoon. TonnikalaPIHVI paistetaan tonnikalafileestä leikatusta kokolihaviipaleesta, joka on ihan täysin eri asia kuin tämä
Terävä havainto! Juuri näin se on...
pelkkä punajuuri ei tästä tee Lindströmin pihviä, maustekurkkua ja kaprista kun on mukana niin silloin....
Tosi hyvää! Olen ennenkin tehnyt vanhemman kanssa, ja rakastan sitä
Erittäin maukkaita ja täyttäviä olivat! :)
Upea herkku ! Peukku
Ihana, terveisin salaattien ystävä.. (Varsinkin kauniiden ja monipuolisten).
13.06.2017 -kati
Joo ei mulla ihan onnistunut, sämpyläresepti lihalla ja riisillä? Ihan yksiä sämpylöitä ainakin meillä tuli, ei jatkoon.
hyvää tulee
Peukku
04.01.2017 Bettan
Voiko kermaviilin korvata esim. ruokakermalla? :)
04.01.2017 salla00
peukku ja tekoon !
09.12.2016 Bettan
Tämäpä on helppo tapa tehdä torttuja.
09.12.2016 mallu51
Tein kermaviilikastikkeen ja porkkana-peruna-sipulimuusin kanssa, tosi herkullisia :)
11.11.2016 vattuli
Voiko käyttää pakastemustikoita?
26.10.2016 maisa67
Peukkuherkkua
eleganttia peukkuherkkua
perheen hurmaaja-herkkua, peukku
Peukku ! Tämä hävisi pöydästä heti
Komeat peukkuherkut
Aivan ihana repsu! KIITOS
Paprikan kun täyttää meiliste millä vain, se on todella hyvää. Jauhelihasta saa tosi maukkaan täytteen. Minä myös yleensä sienisadon kypsyttyä käytän niitä täytteenä - kanttarellit, erilaiset (ja erimakuiset) tatit, vahakkaat, kehnäsienet, suppilot ja mitä niitä onkaan "metsät väärällään". Siis silloin, kun on.
Peukku !
Peukku hyvälle pullataikinalle ! Jokainen suolaa tyylillään, meillä ei liikoja suolamääriä suosita kun oma terveys on kyseessä ja kuinkas tämä pulla nyt "vedeltä maistuisi" kun ei siinä edes ole sitä vettä ? Kardemumma antaa ihanan maun sen suolan sijaan....
Paras taikina ja kuohkeat pullat tulee myös kun voita ei sulateta vaan alustetaan se käsin/konein taikinaan sanoo meidän Muori 97 v. ( ahkera/kokenut pullanleipoja n. 80 vuoden ajan )
07.04.2016 Bettan