Tuplajuusto-hampurilainen

3 annosta

Raaka-aineet

3 kpl Hampurilais-sämpylöitä (vaasan)
Jauhelihapihvit
400 g Nauta-sika jauhelihaa
grillausmaustetta oman maun mukan
pippuria ja suolaa
Täytteet
6 kpl Cheddar sulatejuustosiivuja
Majoneesia ja grillausmaustetta
Ketsuppia
Jääsalaattia
3 isoa tomaattisiivua

Jaa resepti

Ohje

Valmista pihvit hyvissä ajoin. Sekoita grillausmaustetta jauhelihan kanssa sekaisin. Piirrä leivinpaperille kynällä hampurilaissämpylän kokoisia ympyröitä. Leikkaa leivinpaperi kuuteen osaan neliöksi, että ympyrä kuvio jää siihen ja leivinpaperin pitää olla jonkun verran isompi, kuin ympyrä. Jaa jauheliha kuuteen osaan. Painele taikina leivinpaperille ympyrän sisään, niin että pihvit ovat hiukan isompia, kun ympyrä. ja leikkaa toinen leivinpaperi kanssa neliöksi kuuteen osaan, ja pistä pihvin päälle ja litistä pihvejä mahdollisimman ohueksi massaksi. Pistä pihvit vaikka isoon rasiaan ja pakastimeen. Anna olla siellä niin kauan että jäätyvät. Annoin olla yön yli

Paista pihvit paistinpannussa yksi kerrallaan ainakin 2-3 min per puoli. Laita pippuria ja suolaa loppuvaiheessa ja nosta valmis pivi lautaselle.

Valmista majoneesi laita majoneesia pieneen astiaan. Lisää joukkoon grillausmaustetta oman maun mukaan ja laita jääkaappiin odottamaan, päälle voi laittaa vaikka foliota.

huuhtele salaatit ja tomatit. Leikkaa tomaatit paksuksi siivuiksi. Ja revi salaatista isoja siivuja.

Laita uuni 200 asteeseen.

Pistä pelille kuusi piviä lämpenemään ja kunnes lämminyt vaihda grillivastus päälle ja lisää jokaisen pihvin päälle cheddar juustosiivu. ja laita hampurilais sämpylät myös uuniin , leikkauspuoli ylöspäin. anna olla vain sen aikaa että sämpylät on saanut hiukan rapean pinnan. ota pois.

Täytä hampurilaiset

Levitä majoneesia molemmille puolille sämpylöitä ja lisäksi ketsuppia. Pista salaatinlehdet molemmille sämpylöille. Laita tomaatti sämpylän siemettömälle puolelle, päälle hiukan majoneesia. Laita kaksi pihviä toisen sämpylän päälle ja hiukan ketsuppia pinnalle pistä kansi päälle ja herkuttele.

Samankaltaisia reseptejä

Kommentit

tiude1436
En tiedä onko nuo kuvat nyt oikeassa järjestyksessä taitaa olla väärinpäin tekemis järjestys, mutta kaipa siitä ymmärtää.

Kaipaatko odotellessasi ruoan valmistumista jotain katsottavaa Telkusta? Täältä löydät etsimäsi: TV-ohjelmat tänään