Uunigrillikylki savustettuna

Reseptiä katsottu 6 491 kertaa

Raaka-aineet

Ostoslistalle

Ohjeet

Kivikylän pintamaustettu grillikylki 850 gr. Ikinä en ole ollut sähkösavustimen kanssa sinut, tämän lihan myötä olen edes vähän.

Uuni 175 astetta. Laita grillikylki uunivuokaan ja uuniin. 40 minuuttia. Valmistele sillä aikaa sähkösavustin valmiiksi, mm. purut pellille, ei lämpimäksi. (Itsellä ehti olla virrattomassa uunissa vielä puolisen tuntia). Siirrä kylki uunista savustimen ritilälle ja savustimeen. Johto seinään ja lämpimäksi. Anna olla 40 minuuttia. Ota johto irti ja anna olla avaamattomassa savustimessa n. 30 minuuttia ellei kiirettä.

Siirrä kylki vaikkapa leivinpaperin päällä sisälle, leikkaa sopiviksi siivuiksi. Alapuolella saattaa olla kylkiluita jotka ovat leikkuulinjan tiellä. Voit nostaa leikatun kyljen folion päälle ellet syö heti. Kääri folio kiinni ja siirrä uunivuokaan. Itse laitin vartiksi 100 asteiseen uuniin ennen syömistä.

Pakko sanoa, aivan sairaan hyvää ja mehukasta. Tuohon keitetyt perunat ja munakastike. Makeaa chilikastiketta, pepperonea. En tiedä sopiiko kastike, mut kuuden ja kahdeksan minuutin munat on jo riittävästi pyörineet jääkaapissa. (Linkit).

 


Tähän reseptiin linkitetyt reseptit

Kommentit