Täyteläinen Quesadilla

Reseptiä katsottu 48 754 kertaa
3 annosta | Valmistusaika 15 - 30 min

Raaka-aineet

Ostoslistalle
quesadilla
6 kpl tortillalettuja
150 g västerbottensost juustoraastetta
1 kpl tomaatti
400 g paistettua kanaa
3 kpl tuore herkkusieni
1 kpl ruukkulehtisalaatti
1 prk oliiveja
1 pss nachoja
1 prk salsaa
200 g creme fresh
quacamole
2 kpl kuutioitu avokado
1/2 kpl sipuli
1 kpl limen mehu
1 kpl kuutioitu tomaatti
1 kpl valkosipulinkynsi
tuore korianteri

Ohjeet

Tee täyteainekset valmiiksi ennen tortillaletun paiston aloittamista (kuutioi tomaatti ja sipuli, viipaloi oliivit, esipaista sienet ja kana).

Kuumenna levy medium-lämmölle. Levitä oliiviöljyä puulastalla koko pannulle. Paista tortillalettua pannulla käännellen (n. 10 sekuntia / puoli), kunnes lettuun alkaa muodostua ilmataskuja. Levitä runsaasti juustoraastetta koko letulle, mutta vältä juuston ripottelua letun ohi. Ripottele loput ainekset tasaisesti letun päälle, mutta älä lado täytteistä liian paksua kerrosta.

Pienennä levyn lämpöä, ja peitä paistinpannu kannella. Jos quesadilla alkaa savuta, siirrä pannu pois levyltä. Kun juusto on sulanut tasaisesti letun päälle, nosta letun toinen puoli toisen puolen päälle. Tortillan tulisi olla pohjalta tummemman ruskea, jos näin ei vielä ole, kääntele taitettua quesadillaa pannulla puolelta toiselle n. 10 sekunnin välein, kunnes pinta on paistunut.

Siirrä quesadilla leikkuulaudalle, ja viipaloi se kolmeen osaan. Asettele lautaselle ja tarjoile salsan, itsetehdyn quacamolen, creme freshing sekä nachojen kanssa.

Quesadillat syödään käsin, ja teräväkärkisiä quesadillapaloja on kätevä dipata lisukkeisiin.

 

Quacamole:

Muussaa kuutioitua avokadoa hieman haarukalla, lisää sitten kuutioitu tomaatti ja sipuli, sekä hienonnettu valkosipuli ja korianteri. Lisää limen mehu ja sekoita.


Kommentit