Lotiseva lihapasta

Reseptiä katsottu 7 539 kertaa
2 annosta | Valmistusaika 15 - 30 min

Raaka-aineet

Ostoslistalle
500 gr pari päivää vanhaa jauhelihaa
1 pkt pekonia
1 iso sipuli
euroshopper penne rigate -pastaa
2 dl ruokakermaa (ei mitään laihdutusnynnyilyä)
reilusti grillausmaustetta

Ohjeet

Nam! Lotiseva lihapasta sopii kaikille herkkusuille, joilla on esim. keliakia (keliakiatapauksessa voi halutessaan jättää pastan pois ja korvata sen esimerkiksi sipseillä!)

Paista vanhaksi mennyt jauheliha paistinpannulla. Kulunut teflonpannu on optimaalinen tähän. Rypsiöljyä ei tueta, ellei valmistusvaiheessa nälkäisimmät kotikokit halua ottaa paria rypsärishottia valmistusvaiheen aikana (tähän sopii parhaiten ikean shottilasi).

Pistä herkullinen euroshopperpasta kiehuvaan veteen ja roiski suolaa mukaan reilusti. Pastassa kannattaa säästellä aika reilusti, jotta lopputulos on lihaisa.

Kun jauheliha on ruskeaa (ruskeampaa kuin vanhana), lisää viipaloitu pekoni sekaan ja odota että se tirisee kunnolla. Kun koko pannu litisee ja lotisee, niin lisää silputtu sipuli sekaan. Koko herkun ollessa ruskea ja tirisevä, tunge sekaan kunnolla grillausmaustetta.

Hätäisimmät herkkusuut juo rypsiöljyshotin viimeistään tässä vaiheessa.

Sekoita pasta ja paistinpannun herkut! Kaada kerma sekaan ja sekoita.

LOTISEE! 

Lotinamestari suosittelee tätä ateriaa mm. aamupalaksi, lounaaksi, päivälliseksi ja iltapalaksi, jotta maksimaalinen kesäkunto saavutetaan nopeasti!


Kommentit