28 896
28 896

Opiskelijan pannari

3 annosta

Raaka-aineet

5 dl maitoa
2 kpl kananmunaa
2 dl vehnäjauhoja
½ tl suolaa
(sokeria)

Jaa resepti

Ohje

Kyllästyttääkö makaroni kaikissa eri muodoissa? Tekeekö mieli makeaa? Tässä helppo ja nopea ohje herkutteluun, halvalla. Jos yksin syö, niin riittää hyvin pariksi, kolmeksi päiväksi.

 

1. Vatkaa munat vispilällä rikki ja lisää osa maidosta, jauhot sekä suola. Vatkaa tasaiseksi, ennen lopun maidon lisäämistä, niin ei jää paakkuja!

2. Anna taikinan turvota rauhassa min. 30 minuuttia. Itse saatan turvottaa parikin tuntia tai jopa yön yli, tulee mehevämpää :>

3. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Vuoraa uunivuoka (uunivuoan kanssa tulee ihanan paksu ja mehevä pannari, jos välttämättä haluaa laittaa pellille, niin kannattaa tuplata ohje) leivinpaperilla. Vatkaa taikina vielä kunnolla sekaisin ja heitä vuokaan, vuoka uuniin 30-40min. Väristä näkee hyvin, koska on valmis, ja toisethan tykkää tummasta ja toiset vaaleasta ;)

4. Anna jäähtyä kunnolla ennen leikkaamista. Lusikoi päälle kaupan halvinta mansikkahilloa ja iske kiinni!

 

Vinkki 1: Rasvaton maito käy vallan mainiosti ohjeeseen. Itse en pidä rasvaisesta ja tunkkaisesta pannarista, niin käytän aina rasvatonta maitoa. Ohjeen kuvan pannari on tehty kevyt soijamaitoon.

Vinkki 2: Itse en laita ylimääräistä sokeria taikinaan, kun kuitenkin syön hillon kanssa lopputuloksen. Hylamaito riittää makeuttajaksi! Mutta jos haluaa tosi makeaa pannaria, niin sokeria kannattaa lisätä 2 rkl - 0,5 dl. Mitään rasvaa pannari ei vaadi! Tätä pannaria voi syödä ihan hyvällä omatunnolla :>

Samankaltaisia reseptejä

Kommentit

Kaipaatko odotellessasi ruoan valmistumista jotain katsottavaa Telkusta? Täältä löydät etsimäsi: TV-ohjelmat tänään