3 208
3 208

Omena/currytäytteinen possunrulla

Raaka-aineet

n 1 kg Porsaan ulkofilettä
1-2 omenaa
1 sipuli, ripaus sokeria
currya
mustapippurituorejuustoa
sinappia
suolaa
Kastike: mustapippurijuustoa, kermaa, sinappia, soijaa, hedelmä HP:tä

Jaa resepti

Ohje

Kuori omenat ja pilko kuutioiksi, samoin sipuli. Laita kuumalle pannulle öljyä ja siihen curry, sekoita hetki ja lisää sipuli sekä ripaus sokeria. Anna niiden heti kullottua ja lisää omenakuutiot. Kun omenat ovat saaneet vähän väriä ota pannu pois liedeltä.

Huuhtele liha ja putsaa kalvoista. Leikkaa terävällä veitsellä niin kuin avaisit käärön. Nuiji levyä tasaisemmaksi ja ohkaisemmaksi.

Mausta vähän suolalla ja levitä pintaan sinappia, mustapippurijuustoa ja pistä sitten omenasipulit levynpäälle. Kääri tiukalle rullalle ja sido puuvillanarulla mikä on liotettu hetken. Pyörittele vielä rullanpintaan pippuria ja vähän suolaa (chilirouhetta). laita käärö paistopussiin ja leikkaa höyryaukko pussin kulmaan. Työnnä lämömittäri lihaan ja paista 200 asteessa kunnes mittari näyttää 77 astetta. Ota uunista pois ja anna hetiki levähtää. Ota pussista varovast,i että ei höyry polta. Poista naru.

Nopea kastike: Laita kattilaan kaikki aineet ja anna kiehahtaa sekoita että ei pala, mausta, tarkista maku ja tarjoile lihan kanssa.

Samankaltaisia reseptejä

Kommentit

naija
Tämä on minusta helppo tarjottava kun pystyy tekemään vaikka edellisenä päivänä. Meillä laitetaan useasti rullaa, kaipa se on tullut jo huomatuksi.;o))

Kaipaatko odotellessasi ruoan valmistumista jotain katsottavaa Telkusta? Täältä löydät etsimäsi: TV-ohjelmat tänään