5 492
5 492

kaslerpalat uunissa

yli 24 h

Raaka-aineet

1 kg Possun kasleri
5 kpl porkkanaa
5 kpl keltasipulia
1 kpl sellerinvarsi
1 kpl omena
1 pala inkivääri
15 kpl mustapippuri
2 kpl laakerinleti
suolaa, maustepippuria ja soijakastiketta

Jaa resepti

Ohje

Ota porsas huoneenlämpöön puolituntia ennen leikkaamista. Pyörittele porsaan kasleria siten, että saan leikattua siitä 3-4cm kuurioita. Älä poista rasvaa tai sidekudoksia, sillä ne mureuttavat ja antavat makua lihaan kivasti.

Ota uunivuoka ja pilko inkivääri, selleri, omena, sipuli sekä porkkanat isohkoiksi palasiksi, ja laita vuokaan, heitä joukkoon mustapippureita, laakerinlehdet ja vähän maustepippuria sekä suolaa.

Paista kaslerkuutiot nopeasti kuumalla pannulla, ilman rasvaa. Lisää lihat paistettuasi uunivuokaan, lisää vettä siten että lihat peittyvät. Anna olla uunissa 150 astetta, 3h. PInnalle noudee vaahtoa, kuori sitä pois välillä.

kun 3h mennyt, tee jauho, neste suurrus, ja suurrusta lientä niin, että se muistuttaa kastiketta, lisää mukaan loraus soijaa, ja anna olla vielä hetki uunissa, ilman asteita.

Tarjoile vaikka keitettyjen perunoiden kanssa, myös riisi ja nuudeli sopivat lihan kanssa hyvin. Inkivääri sekä soija antaa tälle paistille mukavan itämaisen vivahteen, omena taas tuo limeen oman makeutensa.

Samankaltaisia reseptejä

  • 1 5 Makkaraperunat uunissa
  • 10 1 Karitsan potkaa/lapaa uunissa
  • 35 4 Murea possun lapa uunissa
  • 1 2 Broileritortillat uunissa
  • 10 7 Jauheliharieskat uunissa
  • 52 8 Grillipihvit uunissa

Kommentit

tanzy
Halpa, erillainen possupata.

Kaipaatko odotellessasi ruoan valmistumista jotain katsottavaa Telkusta? Täältä löydät etsimäsi: TV-ohjelmat tänään