helppo meksikolainen kanakastike

3 annosta 15 - 30 min

Raaka-aineet

400 grammaa hunaja marinoitua brilerin suikaleita
tilkka öljyä
300-400 grammaa Lidl pakaste kasviksia (meksikolaisittain maustetut)
2 dl vähärasvaista ruokakermaa

Jaa resepti

Ohje

Paista kana suikaleet pannulla jossa on ihan pieni tilkka öljyä. Lisää joukkoon jäiset kasvikset ja sekoittele niin että kasviksissa jo valmiina olevat mausteet irtoavat ja sekoittuvat tasaisesti. Sulata kasviksia hetki kanojen kanssa pannulla. Lisää ruokakerma ja keitä hieman kasaan aluksi kunnolla sekoittaen että mausteet tasaantuu. Kastikkeen voi tarjoilla basmati riisin kanssa.

pakaste vihannekset: (Lidl - green grocer`s - mixed vegetables, mexican style.) sellainen vihreä 750g pussukka pakasteena.

vihannes sekoitus sisältää: kidney papuja, paprika (punainen ja keltainen), vihreä papu, sipuli, maissi, maissi mini tähkä, tomaatti täysmehua sekä mausteet (mm selleri)

Samankaltaisia reseptejä

  • 0 0 Tulinen meksikolainen kasvispata
  • 6 3 Kanakastike
  • 3 9 Hunajainen kanakastike
  • 7 7 LOHILAATIKKO helppo
  • 8 1 helppo ja ruokaisa Broilerisalaatti
  • 0 3 Maukas kanakastike

Kommentit

[vivian]
Tää on oikeesti helppo ja nopea tehdä. Kastike valmistuu siinä missä riisit kiehuvat kypsiksi. Mausteitakaan ei tarvitse itse lisätä joukkoon vaan kasviksissa jo valmiina olevat mausteet antavat kastikkeelle herkullisen maun. Kastike ei nimestään huolimatta ole tulinen. Jokainen voi makunsa mukaan kastikkeeseen lisätä potkua vaikka chilistä.

Kaipaatko odotellessasi ruoan valmistumista jotain katsottavaa Telkusta? Täältä löydät etsimäsi: TV-ohjelmat tänään