Paistettu Kaali Pannulla

Reseptiä katsottu 157 427 kertaa
2 annosta | Valmistusaika 1,5 - 2 h

Raaka-aineet

Ostoslistalle
puolikas tavallista keräkaalta
suolaa
voita
hyppysellinen sokeria

Ohjeet

Suikaloi kaalta pannu kukkurilleen, laita ensin voita pannuun. Pistä levy kuumentumaan pannun alta ensin vähäksi aikaa neloselle ( 1-6), laita kansi päälle ja laita levy 2;lle. Hauduttele kunnes kaali menee kasaan, ainakin puoleen. Kääntele välillä. Kaali onkin nyt jo osittain pehmennyt. Tässä vaiheessa laitan suolaa ja ihan pikkasen sokeria. Ensimmäiset makupalat täytyy kans ottaa tässä vaiheessa. Anna hautua kannen alla pehmeiksi.

Sitten levyä suuremmalle ja aletaan paistaa niitä ruskeiksi, lisää voita jos on tarvetta. Kaali onkin jo muuttanut väriään, mutta täytyy vielä ruskeutta saada. Kääntele ahkerasti. Tarkista suola ja jos tykkää voi lisätä sokeria tai siirappia tai jotain makeutusta, pippuria voi myös laittaa. Tykkään itse näistä suolasina. Meneehän tässä kauan, mutta hiljaa hyvää tulee!

Syödään ihan sellaisenaan nautiskellen! Pannullisesta raakaa kaalta syö just niin monta kuin on syöjää, mutta kyllä sen yksi jaksaa syödä eikä heti tarvi alkaa hommaa alusta!

Haittapuolista sen verran, että niitä on hyvin vähän jos ollenkaan, kun jaksaa paistaa kaalen aivan kypsäksi. Kuvassa oleva kaali alkaa olemaan valmista, valmiista en ehtinyt ottaa kuvaa, syöjät oli kameraa nopeempia!


Kommentit

Superkokki

Kokeilunhaluisia reseptejä, jotka vaativat myös kokilta enemmän.