64 210
64 210

Paella

2 annosta 15 - 30 min

Raaka-aineet

2 viipaletta possunulkofilettä
1 broilerin rintafilettä
maustettua makkaraa
katkarapuja
dl pitkäjyväistä riisiä
½-1 tl sahramia
1 Sipuli
4 valkosipulinkynttä
muutama aurinkokuivattua tomaattia suikaloituna
papuja,herneitä,porkkanaa,maissia pakaste sekoitus
1 kanaliemikuutio
6 dl vettä
muutama kuivattuja herkkutattiviipaleita
purjoa
voi+öljy paistamiseen
suolaa

Jaa resepti

Ohje

Tähän ruokaan voi laittaa melkein mitä vaan periaatteella mitä kaapista löytyy, tässä tämmöinen vaihtoehto. Valmistuu nopeasti, tunnin päästä aloituksesta on tiskitkin jo tiskattu!

Leikkaa broisku ja possu tikkumaisiksi ohuiksi suikaleiksi. Jos on kuivattuja tattiviipaleita, laita ne veteen likoamaan. Voi käyttää herkkusientäkin tai ei sientä ollenkaan. Ota mahdollisimman suuri paistinpannu, jollei ole paella pannua. Leikkaa jotain maustettua makkaraa muuutama ohut siivu, tässä oli Saaremaan kanamakkaraa. Leikkaa sipuli ohkaisiksi lohkoiksi ja valkosipulit muutamaan osaan.

Ruskista molemmat lihasuikaleet pannulla, siirrä toiseen astiaan odottamaan ja sirottele hiukan suolaa päälle. Käytä pannulla myös sipulit ja makkarat, siirrä ne myös ja paista sienet viimeiseksi. Laita sienet ja makkarat erikseen koska ne lisätään ruokaan vasta viimeiseksi.

Voit nyt pestä pannun välillä jos haluat kauniimman lopputuloksen tosin maun kustannuksella. Lisää pannulle vesi, kanaliemikuutio, riisit ja sahrami. Liota liemikuutio ja lisää kana ja possu. Tarkista pakkauksesta riisin keittoaika ja toimi sen mukaan. Mulla oli 15 min. riisiä. Lisää vihannekset pariminuuttia ennenkuin riisi on valmis, niihin saa jäädä pureskeltavaa. Lisää heti perään katkaravut, makkarat ja sienet. Nosta pannu pöytään ja laita päälle sitruunanlohkoja.

Samankaltaisia reseptejä

Kommentit

Kaipaatko odotellessasi ruoan valmistumista jotain katsottavaa Telkusta? Täältä löydät etsimäsi: TV-ohjelmat tänään