Reseptikommentit

"Älkää nyt herranjestas käyttäkö suikaleita, kamalaa jätettä. Laitatte euron pari enemmä nii saatte kanan sisäfilettä tai rintapaloja. Mun sydän itkee verta pelkästä ajatuksestakin noille suikalejätteille" Minun sydän taas itkee verta jos eläin tapetaan pelkän sisäfileen takia. Kaikki mahdolliset osat on hyvä käyttää.

jumala siunatkoon tämän reseptin keksijää...yltää top3 kärkeen mitä ikinä olen syönyt lyhyen elämäni aikana...namnam
Älkää nyt herranjestas käyttäkö suikaleita, kamalaa jätettä. Laitatte euron pari enemmä nii saatte kanan sisäfilettä tai rintapaloja. Mun sydän itkee verta pelkästä ajatuksestakin noille suikalejätteille
10.02.2019 Biidu
meil kans ei riitä mitkää 250g paketit!
18.02.2018 jes79
kiitos!sainpahan vähän vaihtelua omaan tylsään soosiin!ja resepti oli vielä niin hauskasti kirjoitettu!
18.02.2018 jes79
Tein käyttäjän vaan et pääsen kehuun t ätä, ihan törkeen hyvää! Tein oikein jättisatsin 900g kanaa 😂
Pakko oli rekisteröityä tänne kehumaan pelkästään tätä reseptiä. Olen tehnyt näillä ohjeilla jo pitkään ja todellakin erinomaisen makuista tulee. Itse kyllä jätän nuo fetapalat pois, mutta muuten sama. Kiitti hyvästä reseptistä ja tsemppiä! :)
08.10.2016 miksuu
miwlipiteeni on vaan että ikuna kiivaana päivänä ei pidä käyttää marinoituja lihoi jos käyttää marinoimatonta ni sitten pääsee tuoreet yrtit vasta oikiasti esiin ettekä maksa tyhjästä/lisä aine helvetistä....
Ihan taivaallista. Paprika jäi pois kun ei sattunut olemaan, laitoin sen sijaan vähän paprikajauhetta. Ananaslientä en laittanut enkä pippuria ja se mitä luulin kanaksi olikin joululta jäänyttä savustettua kalkkunaa mutta NAM että oli hyvää :P
Jep maustamattomat kanasuikaleet voi marinoida vaikka limen mehussa,jos ne on menossa wokin lihaksi,hunaja marinoiduista kana suikaleista täytyisi samassa tilanteessa huuhtoa marinadi pois niin että näkee broileri suikaleiden kypsyys asteen siinä pannulla paistuessa..
Jättäisin pois nuo ananakset ja pippurilla maustamisessa mennään vahvasti metsään jos kanaa maustaa valkopippurilla (liian voimakasta).Käyttäisin mustapippuria maustamiseen tai jos haluaa viellä miedompaa niin pippurisekoituskin käy myös.Kuulottaisin pannulla tuon reseptin mukaan ensin paprikan ja siihen sekaan sipuli (niistä tulee sopivan makeita,ne karamellisoituu) ja sitten syrjään ja tunkion tallaja suikaleet pannulle kypsymään.Kun mennään tällä linjalla lisäisin lopuksi kerman,kiehauttaisin ja suurustaisin sen Maizenalla ja maun vuoksi lisätään oliiviöljyä.Mielenkiintoinen resepti makujen suhteen.Pippurin käytttö on hurja,valkopippuria kanaan (käytän joskus sitä kalan maustamiseen)
Tätähän sitten pitää tehdä kun kun on parasta :-)
Hyvät ainekset ja kuva.
15.11.2015 peetu1
Naurattaa nää "maailman parhaat" ohjeet joissa uusavuttomat käyttää valmismarinoituja tuotteita. En montaa hirveämpää tuotetta tiedä kuin marinoidut broilerisuikaleet. Iljettävässä limassa lilluvat jämäpalat... haistakaapa miltä haisee kun avaatte paketin.
minä kokeilen ihan varmasti. Kivasti kirjoitettu ohje:)
Hyvää tuli kyllä! Ootko testannut tätä aurajuustolla fetan sijaan? Aattelin koittaa seuraavalla kerralla. :)
18.01.2015 Roona
Tarvitsee kokeilla! Joka keskustelu mihin netissä olen törmännyt niin pakko mollata tai haukkua liittyy asiaan tai ei! Selostuksesta iso kiitos, kaveri kysyy minulta ruuan laittamisesta ja tämmösestä selostuksesta on pelkkää plussaa ettei tarvitse minulta kysellä vaan katsoo täältä! ISO kiitos!👍
18.12.2014 Tomi O
Hauskasti kirjoitettu! Oiva jaarittelu sisälsi myös vaihtoehtoja tiukalle reseptin seuraamiselle. Reseptikokin esittämät vaihtoehdot ja muu kommentointi sopi kuvioon, kun eri ihmiset tekevät eri tavalla ruokia ja kun kokkien elämäntilanteet vaihtelevat. Niitä voi sitten miettiä, että teenkö niin vai näin vai vielä toisin päin. ;-)
muuten oli hyvä mutta mun mielestä feta pilas koko jutun vai oli väärä feta?
07.09.2014 Lexy
Smantapaista teen useinkin vaikka marinoimattomasta rintafileestä paloitellen/maustaen. Ruskistamisen jälkeen otan aina kanapalat pois ja teen soosin muuten valmiiksi. Viimeksi lisään tipot. Ne kypsvät muuten liikaa😊
Menen ajassa ainakin 25 vuotta taaksepäin. Erehdyin ostamaan kaupan valmisgrillistä kokonaisen grillatun kanan. Oli kauppahinta aivan olematon. Kotiin päästessä avasin tuon foliopussin ja ajattelin herkutella. Siinä ei kuulkaas ollut käytännössä mitään syötävää, ei lihaa nimeksikään.
Kyllä kana ja broileri ovat aikaisemmin olleet (tänäpäivänäkin) aivan eri asia. Tänäpäivänä tuo tuotos kananlihassa on toista luokkaa. Ei ole enää tiskille varaa laittaa mitä tahansa. Kaikki vanhat kanat poistetaan kaasutuksen kautta autoon ja polttoon. Kanan tiskilaatu on tänä päivänä varsin hyvää. Löytyy sekä marinoituna että ilman. Ja hyvää on.
08.07.2014 Kimmo64
Uskomatonta porukkaa! Kana tai broileri = lähes sama asia! Ja valmiiksi marinoiduista saa hyvää ja jotkut valmis marinadit on loistavia. Jokainen tekee omien makunystyröidensä mukaan ja se ei ole keneltäkään pois. Ihme vinkumista ananaksen käytöstä!! Ananas sopii hyvin moniin ruokiin, mutta te "kuumimman hotin" perässä menevät pidätte sitäkin junttina. Varmasti hyvää! Hieno resepti.
Aion kokeilla heti kun käy kaupassa, on varmasti hyvää..
Mielestäni aika jyrkkää kommenttia ja sen takia kokeilenkin..:)
Tämä oli oikeasti loistava resepti! Kyllä tämä jää omiin kokkaus listoihin, kun oli niin hyvää. :)
tämä on niiiin hyvää kanakastiketta!! jestas mitä inisijöitä täällä kotikokissa on nykyään.. enemmän kuin tarpeeksi! oon itekkin tehny samanlaisella ohjeella kanakastikkeeni aina ja hunajamarinoiduilla vaan tulee se oikee maku :) ja minä syntinen olen myös alkanut käyttämään arlan ruokakermaa kanalle.. siis tää ruokakerma mikä on valmiiks maustettu chilillä ja currylla. On tosi hyvää, kokeile! :) peukku!
01.12.2013 satupee
Vaikutta erittäin hyvältä. :) Pitää joku kerta kokeilla!

Ei kannata välittää noista jotka narisevat valmismaustetusta broilerista kuin se olisi joku maailmaakaatava juttu. Ovat sen verta idiootteja etteivät tiedä, että reseptejä voi soveltaa ja jos se valmismarinoitu on niin hirveää niin voihan sitä ostaa maustamatonta ja maustaa itse... Sivuston nimihän on KOTIkokki, ei "ammattikokki" tai "maailman edistyneimmät kokit."
Jestas mitä natseja.
13.11.2013 Glowy
Huh en millään jaksa vastata yksitellen tällaiseen kommenttivyöryyn! Aikamoiseen höykytykseen pistätte pienen neidon yhden pienen kanakastikereseptin takia! Kiitos mukavista kommenteista, niitäkin muutama löytyy! Kiitos myös parannusehdotuksista (kookosmaito toimii varmasti hyvin!).

Jokainen voi tietenkin maustaa kanansa kuinka haluaa ja valmismarinoitua en ole ketään pakottamassa käyttämään! Ihmettelen vähän itsekin tuota kommenttia missä ruoditaan sanan "kana" käyttämistä. En ole ikinä tullut ajatelleeksi, että broilerin ja kanan ero olisi mitenkään merkittävän suuri asia, enhän ole mikään huippukokki vaan tavallinen kotikokkailija vain. Anteeksi kuitenkin mikäli tämä jotain turhaa ylimääräistä hämmennystä aiheutti jollekin.

Olen luonteeltani vähän jaarittelija (katsokaa nyt tätäkin kommenttia) ja siksi ohjekin on vähän mitä on. Jatkossa yritän kyllä pitää ohjeet hieman selkeämpinä, onhan tuossa paljon luettavaa, jos haluaisi selkeästi vain lukea pääpiirteittäin ruuanvalmistukseen liittyvän järjestyksen tai muuta vastaavaa. :)

Ja tosiaan kuten muutama kommentoija olikin ystävällisesti painottanut, ruuan maku on subjektiivinen käsite ja jokainen voi itse päättää, mikä on heidän mielestään maailman parasta ja mikä ei. Tämä nyt vain on minun paras kanakastikeohjeeni, ei siis varmastikaan absoluuttisesti koko universumin paras ohje!
23.08.2013 vimmu
Mitähän sä selität? Kaikki broilerit on kanoja, koska broileri on kanalajike.
Kerman voi korvata kookosmaidolla, tulee naminami.
TÄYSIN samaa mieltä Rituskan kanssa!!
16.07.2013 Ellu-67
Ihmeellistä kun toinen käyttää aikaa ja vaivaa kirjoittaakseen hyvä reseptin, nin pitää sitten kotikokin wolfgang puckien tulla tänne arvostelemaan sanavalintoja ja raaka-aineita.. Ja tuskin tuon KANA sanan käyttö on mitenkään rikollisen paha asia että siitä pitää joka "kana" reseptiin mennä valittamaan! Jestas sentää relatkaa ny vähä ja nauttikaa erilaisista resepteistä oli ne sitte kanaa, broileria tai lehmää!
16.07.2013 Rituska