Reseptikommentit

Muutaman kerran tehneenä, voin sanoa, että parempi (vähemmän tuhti) tulos tulee kun laittaa 2dl kermaa, 2dl ruokakermaa ja ehkä desin vettä laimennukseksi. (Ja aavistuksen säästelee ananaksessa.) Ja laitoin muuten apetina salaattijuustoa, kun ei fetaa ollut, toimii! Muuten sama ohje. Oikein toimivaa ja helppoa!
Selaan peukutetuimpia ohjeita saadakseni uusia ruokia arkeen. Tämä oli testattavien listalla ja pelitti oikein hyvin. Moni tuntuu ottavan palkokasvia nenään sanan "paras" käytöstä. Makuasioista on ihan turhaa kiistellä.
"kana"
25.03.2020 Juri
Pakko oli rekisteröityä ja päästä kommentoimaan että ei todellakaan ole maailman parasta. Kokeilin sen takia ku tätä reseptiä ylistettiin vaikka olinkin skeptinen. Ja ei todellakaan olisi pitänyt.
”Hunajamarinoitu” kanasuikale - ja ihan heti putosi kelkasta - Ei hunajaa nimeksikään ja kana epämääräisinä riekaleina, koska valmistuote... Ei missään tapauksessa Maailman paras, mutta varmasti Teidä (eli Nimellisesti Meidän) paras...
On kyllä hyvää!

Ei varmasti ole maailman terveellisin resepti, mutta on helppo ja on hyvää! Suosittelen kaikille, jos haluavat jotain maistuvaa.
En ole samaa mieltä tuon nimen kanssa, " Maaliman paras... " ! Luin IL kommentteja ja siellä ei kyllä säästelty sanoja tästä ruuasta ja sen aineksista mutta jatkuvasti resepti tulee esille haukuttavaksi , miksi ?
09.09.2019 Bettan
metsävartija ja mallu51 ovat oikeassa, hyvää ruokaa ei tule hunajamarinoidusta suikaleista, vaikkakin ne maistuis kenelle nälkäiselle hyvänsä ! Hyvää ruokaa tulee hyvistä puhtaista aineista
Niin oikeassa olet.
08.09.2019 mallu51
Tuolla nimellä ohje pääsisi vaikkapa masterchef australia kisaan. Suosittelen kokeilemaan natural kanaa, jonka itse maustaa. Tulee halvemmaksikin, kun ei tarvitse maksaa värjätystä vedestä ja lisäaineista.
Testattiin ja kyllä oli hyvää! Tehdään vastaisuudessakin. Maistui myös 3-vuotiaalle pojalle. Kiitos hyvästä reseptistä!
"Älkää nyt herranjestas käyttäkö suikaleita, kamalaa jätettä. Laitatte euron pari enemmä nii saatte kanan sisäfilettä tai rintapaloja. Mun sydän itkee verta pelkästä ajatuksestakin noille suikalejätteille" Minun sydän taas itkee verta jos eläin tapetaan pelkän sisäfileen takia. Kaikki mahdolliset osat on hyvä käyttää.

jumala siunatkoon tämän reseptin keksijää...yltää top3 kärkeen mitä ikinä olen syönyt lyhyen elämäni aikana...namnam
Älkää nyt herranjestas käyttäkö suikaleita, kamalaa jätettä. Laitatte euron pari enemmä nii saatte kanan sisäfilettä tai rintapaloja. Mun sydän itkee verta pelkästä ajatuksestakin noille suikalejätteille
10.02.2019 Biidu
meil kans ei riitä mitkää 250g paketit!
18.02.2018 jes79
kiitos!sainpahan vähän vaihtelua omaan tylsään soosiin!ja resepti oli vielä niin hauskasti kirjoitettu!
18.02.2018 jes79
Tein käyttäjän vaan et pääsen kehuun t ätä, ihan törkeen hyvää! Tein oikein jättisatsin 900g kanaa 😂
Pakko oli rekisteröityä tänne kehumaan pelkästään tätä reseptiä. Olen tehnyt näillä ohjeilla jo pitkään ja todellakin erinomaisen makuista tulee. Itse kyllä jätän nuo fetapalat pois, mutta muuten sama. Kiitti hyvästä reseptistä ja tsemppiä! :)
08.10.2016 miksuu
miwlipiteeni on vaan että ikuna kiivaana päivänä ei pidä käyttää marinoituja lihoi jos käyttää marinoimatonta ni sitten pääsee tuoreet yrtit vasta oikiasti esiin ettekä maksa tyhjästä/lisä aine helvetistä....
Ihan taivaallista. Paprika jäi pois kun ei sattunut olemaan, laitoin sen sijaan vähän paprikajauhetta. Ananaslientä en laittanut enkä pippuria ja se mitä luulin kanaksi olikin joululta jäänyttä savustettua kalkkunaa mutta NAM että oli hyvää :P
Jep maustamattomat kanasuikaleet voi marinoida vaikka limen mehussa,jos ne on menossa wokin lihaksi,hunaja marinoiduista kana suikaleista täytyisi samassa tilanteessa huuhtoa marinadi pois niin että näkee broileri suikaleiden kypsyys asteen siinä pannulla paistuessa..
Jättäisin pois nuo ananakset ja pippurilla maustamisessa mennään vahvasti metsään jos kanaa maustaa valkopippurilla (liian voimakasta).Käyttäisin mustapippuria maustamiseen tai jos haluaa viellä miedompaa niin pippurisekoituskin käy myös.Kuulottaisin pannulla tuon reseptin mukaan ensin paprikan ja siihen sekaan sipuli (niistä tulee sopivan makeita,ne karamellisoituu) ja sitten syrjään ja tunkion tallaja suikaleet pannulle kypsymään.Kun mennään tällä linjalla lisäisin lopuksi kerman,kiehauttaisin ja suurustaisin sen Maizenalla ja maun vuoksi lisätään oliiviöljyä.Mielenkiintoinen resepti makujen suhteen.Pippurin käytttö on hurja,valkopippuria kanaan (käytän joskus sitä kalan maustamiseen)
Tätähän sitten pitää tehdä kun kun on parasta :-)
Hyvät ainekset ja kuva.
15.11.2015 peetu1
Naurattaa nää "maailman parhaat" ohjeet joissa uusavuttomat käyttää valmismarinoituja tuotteita. En montaa hirveämpää tuotetta tiedä kuin marinoidut broilerisuikaleet. Iljettävässä limassa lilluvat jämäpalat... haistakaapa miltä haisee kun avaatte paketin.
minä kokeilen ihan varmasti. Kivasti kirjoitettu ohje:)
Hyvää tuli kyllä! Ootko testannut tätä aurajuustolla fetan sijaan? Aattelin koittaa seuraavalla kerralla. :)
18.01.2015 Roona
Tarvitsee kokeilla! Joka keskustelu mihin netissä olen törmännyt niin pakko mollata tai haukkua liittyy asiaan tai ei! Selostuksesta iso kiitos, kaveri kysyy minulta ruuan laittamisesta ja tämmösestä selostuksesta on pelkkää plussaa ettei tarvitse minulta kysellä vaan katsoo täältä! ISO kiitos!👍
18.12.2014 Tomi O
Hauskasti kirjoitettu! Oiva jaarittelu sisälsi myös vaihtoehtoja tiukalle reseptin seuraamiselle. Reseptikokin esittämät vaihtoehdot ja muu kommentointi sopi kuvioon, kun eri ihmiset tekevät eri tavalla ruokia ja kun kokkien elämäntilanteet vaihtelevat. Niitä voi sitten miettiä, että teenkö niin vai näin vai vielä toisin päin. ;-)
muuten oli hyvä mutta mun mielestä feta pilas koko jutun vai oli väärä feta?
07.09.2014 Lexy