Suosikkireseptien kokoelmat

Uusimmat kommentit

Lohen päälle vain sitruunan kuoriraastetta,kun lohipala on jo paistettu,sitruunan mehusta voi laittaa kastikkeen viereen.Niiin meillä.
mallu51 8.4.2020
Kiireiselle lohiperhoset tulevat paljon nopeammin paistinpannulla, korkeintaan 3 min paisto tämän kuvan kokoisille perhosille. Liian kuumassa uunissa kala menee pilalle, valitan...
Bettan 8.4.2020
Lohi on hyvin herkkää kalaa josta ei liian kuumassa käsittelyssä saada mehevää herkkua ! Onneksi anopin äiti Viola oli kylmäkkö Cattelin Ravintolassa Tukholman vanhassa kaupungissa. Hän opetti meille lohen valmistuksen " salaiset & kultaiset " säännöt !! Sitruunalla ja tillillä maustettu lo...
Bettan 14.4.2017
Olet mielestäni oikeassa.Tässähän lohen yläpinta on koaguloitunut kuin kovaksi keitetty kananmuna.Ei kalan proteiinit tykkää tällaisesta käsittelystä. Minullakin kesti joku aika keittiössä,ennenkuin tämän opin.
mallu51 14.4.2017
Tulikohan painovirhe tuohon uunin lämpöön ? Meillä valmistuu lohi 120 asteessa n. 10 - 20 minuutissa ! 200 astetta "polttaa" kalan liian kuivaksi Käytän lämpömittaria aina uuniruokaa tehdessä ja suosittelen sitä.
IlseRoos 14.4.2017

Keskustelut ja merkinnät

Kirjoita viesti
Seuraa