Suosikkireseptien kokoelmat

Uusimmat kommentit

Sienestäjälle ja jämistä kokkalijalle peukku. Seuraavan kerran kun on kunnolla aikaa, kannattaa kokeilla ilman pakastepottuja ja suikaloida perunat itse, eron huomaa.
Mummo07 11.9.2018
Moikka- ja hienoa että sait laitettua ensimmäisen reseptisi! Kun luot reseptiä klikkaa kohtaan jossa lukee "uusi resepti 11.9.18" pyyhi tuo teksti pois ja laita tilalle oma reseptisi nimi. Jos olet nyt jo sen reseptin tehnyt ja julkaissut& tallentanut saat muokattua sen siten että menet reseptiis...
Taskuvenus 11.9.2018
Muromysli ei muuten mene pilalle heti, vaikka päiväys tulisikin vastaan. Varmaan kuukauden pari vielä syöntikuntoista parasta ennen -päivän jälkeenkin!
puukilainen 25.10.2016
hyydykekakun pohjaksi minäkin laittaisin. Yksi voisi olla kanssa jonkun omenakaurapaistoksen päällimurun joukossa osana. Siitä sisi myös kivoja makeisia sulatetun suklaan kanssa sekaisin laittamalla. Ei tartte mahdottomasti suklaata edes. Sen verran, että pintaan saa sitä :)
puukilainen 25.10.2016
Juustokakkuun keksien tilalle tuota mysliä tulisi mulle ekana ideana....En ole ikinä syönyt tuota mysliä joten voihan olla ettei toimi mutta miksi ei koittaisi?
Taskuvenus 15.10.2016
Kirjoita viesti
Seuraa