Reseptikommentit

Peukku ! Luksusherkkua
Tuoksut ja aromit kuuluu jouluun ja sen leipään ! Peukku kuuluu leipuri51 :lle
22.11.2017 Bettan
TÄÄLTÄ MYÖS PEUKKU, SÖISIN:)
Peukku
Peukku !
15.05.2016 Bettan
Mieli-hyvää ! Peukku
13.05.2016 Bettan
Hauskaa vaihtelua siitä iso peukku ;o)))
14.02.2016 naija
Täysin samaa mieltä kanssasi....ONGELMAT pitää ratkaista eikä peitellä, salailla. Vanhan Suomalaisen sanonnan mukaan " KYSYVÄ&KESKUSTELEVA EI tieltä eksy. " TASA-ArVOISTA Kohtelua ja toimnitaa kaikille Kotikkaajille. OK Palaillaan....
Illanistujaisiin tai vaikka lauantain iltaherkku, hyvää on 8 )
10.02.2016 Mummo07
Söisin jos saisin ! Ihanaa nuoruuden huippuherkkua, peukkua se saa !
09.02.2016 Bettan
Bravo !
09.02.2016 Bettan
Tänä aamuna laitoin sienisalaatin ohjeen tänne ja arvaahan mitä,kuvien laitto onnistui eka kerralla.
Nyt onnistui eka kerralla,ja oma moka oli aiemmin etten saanut kuva kohtaan kokonaisuudessaan auki sitä laatikkoa.Kun oli liian isolla näyttö,pitää aina pienentää valikosta 100 %:n,mulla oli 125 %,kun en muuten näe tekstiä,joten nyt ainakin onnistui tappelematta.
Aina mahtuu uusia kokkaajia mukaan,minäkin olen uusi,minä ajattelin juuri tänä aamuna jos seuraavalla kerralla kun laitan reseptiä tänne ja kuvien laitto ei onnistu,hylkään koko paikan,ei tää oo reiluu,että ylläpito ei reakoi mitenkään kuva ongelmaan.
On teillä harmit kun ei koneet toimi ! Käytän aatamin-aikaista tietokonetta ja kaikki sujuu kuin tanssi kesällä ja pusu pakkasella !
Tuutit on upeita, onneksi ne pääsi mukaan ihailtaviksi
08.02.2016 Bettan
MIELENKIINTOISTA.....Eikö UUSIA Kotikokkaajia mahdu joukkoon?
Yritin tehdä tabletilla ei onnistu. Teen läppärillä jotenkin onnistuu tekstit.?
Minä myös olen antanut PALAUTETTA. KUVIEN KANSSA ONGELMIA jotka jatkuvat edeennl. EI HYVÄ, En tykkää. Mietin.....Jatkanko?

Tulipas mehevän herkullinen piirakka ! Peukkukin tuli paprika on kyllä niin hyvää sipulin seurassa että ei jätetä sitä pois....
08.02.2016 Bettan
Eero laittoi jo minulle viestiä,että hänellä toimii ilman ongelmia kaikki kuvien lisäys ja peukuttaminen.Ja laitoin palautetta hänen linkittämään ( http://www.kotikokki.net/tietoa#feedback ) osoitteeseen,mutta vielä ei ole tullut vastausta siihen.Sitten kysyi selaimen päivittämisestä,mutta minä oon niin tumpelo tämän läppärin kanssa,etten osaa varmaankaan tehdä sitä.Jos ongelmia milloin minulle tulee,joudun melkein aina pyytämään apua toisilta.
Kiitos hienosta ideasta ! Taidanpa leipoa tuutit sokerittomasta taikinasta ja täyttää vaikkapa suolaisilla herkuilla, savolohta ym. ym . Iso peukku tietenkin ihanaa
07.02.2016 Bettan
Ihan mahtavaa että jaksoit tapella kuvat koska tää tötteröidea on ihan loistava, en olisi ilman älynnyt että sopii pullataikinaankin! Peukku siis ihan kaikesta ja tsemppiä näihin ongelmiin joita reseptien tekemisen kanssa kohtaa- vinkkinä että kannattaa kysellä vaikka etusivun keskusteluissa tai yksityisviestillä muilta käyttäjiltä koska tosiaan muut kuin tuo Eero eivät ylläpidosta täällä nokkaansa näytä! Itse olen onneton tumpelo koneiden kanssa mutta moni muu ei ole joten rohkeasti kyselemään :)
Kiitos peukusta.No onnistui lopulta kuvien laitto,ainakin 30 min tappelin kuvien kanssa,jotta sain liitettyä ne tänne.Kun tulee siihen erilliseen ikkunaan kohta lisää tai muokkaa kuvia,niin se ei näy loppuun asti alas,vaan täytyy jättää vain kesken ja olettaa että se kuva jonka olet lisännyt on siellä,mutta tapella sain tosi pitkään,alusta asti ollut hankalaa lisätä tänne kuvia tai sitten kysyä fao osastolla mitään,mistä sais kenties vastauksia.Tämä ei vaan kertakaikkiaan toimi.Pitää mennä näillä eväillä,mitkä on.
Nätit ja Herkulliset...Peukku&NAM. UUSI kiva malli&vinkki. Perinteinen pullaresepti...Kuvta onnistuivat liittää Sinulla, EI minulla?
Samaa mieltä mallu51 kanssa 8 )
07.02.2016 Mummo07
Kiva niksi tuuttien tekoon.Peukku.
07.02.2016 mallu51
Huippu-upeaa peukku-herkkua
Kaunis suolainen kakku, uskoisin että on menekki kahvipöydässä täytekakun rinnalle ;o) peukku!
04.02.2016 naija
HIENOA. Nam&Peukku. Kiva kuva ja resepti. Erilainen suolainen piirakka. Kiitos vinkistä, kokeilla pitää. HYMY
Pystyyhän tämän juustokakun tekemään mihin tahansa,vaikka kinkkuun tai pelkästään vegeversion,koristeena on minulla vain lohta.
Nami :) Näyttää tosi hyvältä vaikka en pysty lohta syömään. Sopii juhlapöytään!
02.02.2016 Eruska
Upea peukkuherkku !